13-04-2023

Seminar Werknemersparticipatie

Locatie: Prins Bernhardlaan 35 2404 NE Alphen aan den Rijn

In samenwerking met Berghoef Accountants & Adviseurs organiseren wij het seminar werknemersparticipatie. We praten u graag bij over participatievormen die helpen nieuw talent aan te trekken en high-potentials te behouden.

Krapte op de arbeidsmarkt houdt aan...

Uit recent onderzoek van het UWV blijkt nog steeds ruim de helft van de werkgevers een hogere werkdruk door de krapte op de arbeidsmarkt te ervaren (UWV, 12-dec-22) en zegt twee derde veel moeite te hebben met het vervullen van hun vacatures. 

Waar personeelstekort eerder voorkwam in de 'traditionele' krapteberoepen zoals de IT heeft het tekort zich inmiddels als een inktvlek over alle sectoren verspreid. Door vergrijzing van de beroepsbevolking en een groeiend aantal vacatures bij onder meer de overheid gaan deskundigen ervan uit dat het vervullen van vacatures de komende jaren een grote uitdaging blijft.

Werknemersparticipatie helpt

Werknemersparticipatie kan bedrijven helpen arbeidsmarktkrapte het hoofd te bieden door nieuw talent aan te trekken en te stimuleren dat bestaand talent behouden blijft, door hen bijvoorbeeld bonussen, winstbewijzen, Stock Appreciation Rights, aandelenopties, certificaten van aandelen, of (stemrechtloze) aandelen in het verschiet te stellen.  

We zien dat werknemersparticipatie steeds vaker wordt gecombineerd met een meer bescheiden basissalaris. Zo kan de onderneming concurrerende (arbeids-)voorwaarden blijven bieden zonder dat dit onnodig beslag legt op liquide middelen die nodig zijn om de onderneming te laten (door)groeien.

Specialisten van LGGA en Berghoef delen graag hun kennis en ervaringen met het ontwikkelen, implementeren en begeleiden van diverse werknemersparticipatietrajecten en staan stil bij alle ondernemingsrechtelijke, arbeidsrechtelijke en fiscale ins en outs.

Seminar Werknemersparticipatie

Datum : Donderdag 13 april 2023

Tijdsduur : 15.00 - 18.00 uur

Locatie : La Gro Geelkerken Advocaten, Prins Bernhardlaan 35, Alphen aan den Rijn

Inhoud : LGGA en Berghoef behandelen in twee inhoudelijke programmadelen de ondernemingsrechtelijke, arbeidsrechtelijke en fiscale aandachtspunten van de diverse werknemersparticipatievormen en beantwoorden al uw vragen, tussendoor, of op de borrel na afloop. 

Adviseurs : La Gro Geelkerken Advocaten en Berghoef Accountants & Adviseurs 

Aanmelden

Het seminar wordt u aangeboden door LGGA en Berghoef. Het aanmeldingsformulier treft u onderaan deze pagina.

Evenement informatie
Seminar Werknemersparticipatie

Prins Bernhardlaan 35 2404 NE Alphen aan den Rijn

  • Datum: 13-04-2023

Bel: 0172-503 250

AANMELDEN

Seminar medewerkersparticipatie Donderdag 13 april 2023

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *