13-02-2023

Webinar Didam-arrest VI: de touwtjes strakker aangetrokken

Locatie: Digitaal

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan een zesde webinar over het Didam-arrest. Dit webinar vindt plaats op maandag 13 februari 2023 van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Ruim een jaar na de spraakmakende uitspraak van de Hoge Raad beginnen de gevolgen van het arrest langzaam vorm te krijgen. Lagere rechters hebben het Didam-arrest inmiddels veelvuldig toegepast op verschillende casussen. Veel van de in 2022 verschenen rechterlijke uitspraken leken erop te duiden dat de Didam-leer in de praktijk mogelijk minder strikt wordt toegepast dan eerder werd verwacht. In de afgelopen paar maanden zijn echter verschillende uitspraken verschenen waarin het Didam-arrest mogelijk juist strenger wordt toegepast dan in de uitspraken daarvoor. Kan worden gesproken van een gewijzigde koers in de rechtspraak? Wat betekent dit voor uw praktijk? En hoe moet u hiermee omgaan bij het sluiten van privaatrechtelijke overeenkomsten? Wij vertellen het u in ons webinar!

Webinar op maandag 13 februari 2023

In ons webinar praten onze specialisten op het gebied van het aanbestedingsrecht u bij over de meest recente ontwikkelingen in de rechtspraak. Zij zullen voor u duiden welke conclusies voor de praktijk uit deze uitspraken kunnen worden getrokken.

Deelnemen aan het webinar? Meld u aan via onderstaand formulier.

Heeft u de eerdere webinars gemist, klik dan hier om de webinars op onze ‘Didam-overzichtspagina’ terug te kijken. Op deze pagina vindt u tevens een Q&A naar aanleiding van vragen die zijn gesteld in ons eerste webinar, de presentatiesheets van onze eerdere webinars, artikelen over de recente rechtspraak en de Factsheet van het ministerie BZK.

Evenement informatie
Webinar Didam-arrest VI: de touwtjes strakker aangetrokken

Digitaal

  • Datum: 13-02-2023

Bel: 0172-503 250

Aanmelden Didam-webinar

13 februari

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *