Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
20 maart 2020

Corona-crisis en juridische gevolgen

De wereldwijde verspreiding van het Coronavirus en het indammen ervan heeft grote impact op onze maatschappij. De overheid neemt op dit moment ingrijpende maatregelen die ondernemers direct raken in hun bedrijfsvoering. Ook heeft het kabinet op dinsdag 17 maart een omvangrijk pakket economische maatregelen afgekondigd met als doel het beschermen van banen en inkomen voor zzp-ers en ondernemers.


Wij krijgen veel vragen van ondernemers en overheden die verband houden met de gevolgen van het Coronavirus. Om die reden hebben wij een Taskforce Coronavirus opgericht: een multidisciplinair team van juridisch specialisten die hun krachten bundelen om uw vragen te beantwoorden en juridische hulp te bieden. Dit team staat (vaak vanuit huis) voor u klaar. Wanneer u of uw onderneming problemen ervaart door de huidige situatie geven wij u graag advies aan de hand van de laatste ontwikkelingen en denken wij mee over oplossingen.

In het bijzonder kunnen wij ondernemers helpen en advies geven op de volgende deelgebieden: handel, werkgelegenheid, privacy, zorg, financiering & zekerheden, bedrijven in moeilijkheden en internationale handel (Asia Desk). Voor elk deelgebied staat een team specialisten klaar. De gespecialiseerde teams werken nauw samen in de Taskforce om ook de snijvlakken goed voor u in beeld te houden.

Bezoek de overzichtspagina van de Taskforce Coronavirus

La Gro Geelkerken Webinar: Maatregelen rond de arbeidsmarkt

Op maandag 23 maart om 15.00 uur organiseert La Gro Geelkerken een Corona-webinar. Tijdens dit webinar krijgt u de laatste informatie over de maatregelen rond de arbeidsmarkt: wat houdt de nieuwe NOW maatregel in en wat is het verschil ten opzichte van werktijdverkorting? Moet een contract voor bepaalde tijd worden verlengd om voor de NOW regeling in aanmerking te blijven komen? Moet ik alle werknemers steeds 100% blijven betalen? Hoe om te gaan met problemen rond vakanties en arbeidsongeschiktheid? Het webinar is vooral bedoeld om u gelegenheid te geven om vragen te stellen aan onze specialisten.

Inschrijven voor de webinar