13 maart 2020

Hoe gaat LGGA om met het coronavirus?

Bij La Gro Geelkerken monitoren we proactief de situatie rondom het coronavirus en volgen we de adviezen van de overheid en het RIVM op.

Heeft u een afspraak met een advocaat? We laten deze zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. Uw advocaat stemt dit met u af. Op deze manier beperken we fysiek contact zoveel mogelijk.

Heeft u wel een fysieke afspraak, dan schudden we geen handen. Heeft u ziekteverschijnselen dan laten we de afspraak niet doorgaan. Dit geldt uiteraard tevens van onze kant.

Aarzel niet om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Ook als u voor uw organisatie of onderneming vragen heeft over de juridische aspecten of gevolgen van het coronavirus dan helpen we u graag. We zullen de komende periode artikelen delen over dit onderwerp, volg onze website en LinkedIn om bij te blijven!

La Gro Geelkerken advocaten