23 januari 2018

La Gro Advocaten verbonden aan Franchise+

La Gro Advocaten is een samenwerkingsverband aangegaan met Franchise+, de marktplaats in franchising. Hier worden mensen die iets met franchising hebben of willen, bij elkaar gebracht. Met het partnerschap beoogt La Gro een intensieve samenwerking te bewerkstelligen met diverse franchiseformules op het gebied van franchiserecht. "Bij La Gro nemen we alle juridische zorgen uit handen en denken we in oplossingen en begrijpelijke, direct toepasbare adviezen," aldus Jan Spanjaard, advocaat in het focusteam Franchiserecht. "Graag willen wij de franchiseformules van Franchise+ dit ook laten ervaren."

De Franchise-specialisten van La Gro Advocaten adviseren over franchiserecht en aanverwante rechtsgebieden waarmee iedere franchiseformule in aanraking komt. Of het nu de franchiseovereenkomst betreft, het huurcontract voor de vestiging, ondernemings-/vennootschapsrechtelijke aangelegenheden, personeelskwesties of vraagstukken omtrent intellectuele eigendom, voor elk specialisme hebben wij de juiste persoon in huis die franchisegevers en -nemers terzake kan adviseren.

Uiteraard houden wij ook de ontwikkelingen in de wetgeving scherp in de gaten en denken wij graag mee om tot goede, op de praktijk gerichte en werkbare regels te komen.