Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
30 juni 2020

La Gro Geelkerken benoemt Benjamin Niemeijer tot partner Intellectuele Eigendom en ICT

Per 1 juli 2020 benoemt advocatenkantoor La Gro Geelkerken mr. Benjamin Niemeijer als partner binnen de sectie Intellectuele Eigendom en ICT. Benjamin Niemeijer is sinds 2009 werkzaam als advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in Intellectuele eigendomsrecht en Informatierecht.

Niemeijer: “IE, ICT en Privacy zijn onderwerpen waar veel op gebeurt. We merken dat cliënten echt behoefte hebben aan het creëren van duidelijkheid rondom bepaalde regelgeving. Daarnaast ben ik met blockchain en decentralized digital assets bezig met de ontwikkeling van de nieuwe wijze waarop business kan worden gedaan. Ik kijk er naar uit in mijn nieuwe rol verder te bouwen aan deze sectie.”

Niemeijer werd in 2019 genomineerd voor een Gouden Zandloper in de categorie Innovatie. Zijn werk aan Security Token Offerings zorgde voor deze nominatie. De innovatie maakt via blockchaintechnologie de uitgifte en overdracht van certificaten van aandelen mogelijk. Dit gaat via deze blockchaintechnologie veel sneller, veiliger én goedkoper dan op traditionele wijze.

Bestuursvoorzitter Caroline de Weerdt is blij met de benoeming van Benjamin Niemeijer: “De blik vooruit van Benjamin is iets wat we erg waarderen bij La Gro Geelkerken. Zijn specialisme is waardevol en met het toetreden van Benjamin tot de vennootschap kijken wij vooruit naar de toekomst met daarin een solide plek voor de sectie IE en ICT.”