25 juni 2017

La Gro zet zijn tanden in uw incasso('s)

Het incasseren van onbetaald gebleven facturen kost veel tijd. Tijd die u daardoor niet meer kunt besteden aan uw eigenlijke bedrijfsactiviteiten. Het uit handen geven van deze incassowerkzaamheden aan La Gro Advocaten levert u tijd en daarmee geld op. La Gro Advocaten heeft een gespecialiseerde incassoafdeling die alle voorkomende werkzaamheden ter incassering van uw vordering(en) verzorgt.

Nel Twaalfhoven en Wil van IJk vormen het hart van onze incassoafdeling. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van incasso’s en boeken resultaat om uw vorderingen te innen. Hun honorarium is op basis van “no cure, no pay”. Dat betekent voor u dat u geen factuur van ons kantoor hoeft te verwachten als de aanschrijving niet tot enige betaling leidt. Indien er wel een betaling volgt, dan rekenen wij een schappelijk percentage over het daadwerkelijk geïncasseerde bedrag.

Soms komt het voor dat de wanbetaler verweer voert tegen de vordering. Een inhoudelijk verweer moet dan juridisch worden beoordeeld. Ook die kennis heeft La Gro Advocaten in huis! Mr. Jan Spanjaard, mr. Miranda van Eeden, mr. René Mons en mr. Donald Volleberg staan dan paraat om direct actie te ondernemen en het beste resultaat voor u eruit te halen. Als een procedure moet worden gestart, is er geen sprake meer van een incassozaak en zal aan u het gebruikelijke uurtarief van de advocaat die de zaak voor u in behandeling neemt in rekening worden gebracht.

Meer informatie over de voorwaarden van onze incassoafdeling.
Telefoon: 0172 - 503250