Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
14 juli 2021

LGGA begeleidt overname medisch microbiologisch laboratorium van Alrijne door Eurofins

Alrijne Zorggroep heeft haar medisch microbiologisch laboratorium (‘MML’) verkocht aan Eurofins, waarbij Eurofins de MML dienstverlening aan Alrijne Zorggroep gaat leveren. Door samen te werken beogen Alrijne Zorggroep en Eurofins de kwaliteit van de zorg in de regio verder te verbeteren door ruimte te scheppen voor innovatie. Een team van specialisten van La Gro Geelkerken Advocaten heeft Alrijne Zorggroep in dit proces bijgestaan en geadviseerd met betrekking tot de transactiedocumentatie en ten aanzien van de relaties met alle betrokken stakeholders.

Alrijne Zorggroep bestaat uit het Alrijne Ziekenhuis met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn en twee verpleeghuizen. Eurofins is een internationaal opererende laboratoriumorganisatie die diensten levert aan onder meer de sectoren pharma, food, milieu en de medische sector.


Contact

Voor vragen over fusies en overnames kunt u contact opnemen met Gerard Gort en Caroline de Weerdt of een van onze andere specialisten van de sectie Ondernemingsrecht. Zij staan u graag te woord.