18 juni 2018

Vacature: advocaat-medewerker voor de sectie ICT en Privacy

De sectie ICT en Privacy van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 3-7 jaar ervaring. Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ICT- en/of privacyrecht? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Over ons

Als middelgroot ambitieus kantoor met vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. De sectie ICT en Privacy adviseert en procedeert op het gebied van ICT-contracten, licentiecontracten, commerciële contracten, privacy en AVG. Ons team begeleidt ICT outsourcings-, ontwikkelings- en compliancy trajecten. Ook zijn wij actief op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen zoals blockchain.

Wij bieden je volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een hoogwaardige ICT- en privacyrechtpraktijk. Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit.

Wat vind jij belangrijk?

Je gaat deel uitmaken van een jong, bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Je bent net als wij een harde werker die het ook belangrijk vindt om een goede balans tussen werk en privé te houden. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. En de arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, zijn goed.

Wij bieden

  • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
  • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren: een specialisatie-opleiding is voor medewerkers vanzelfsprekend;
  • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
  • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
  • leuke kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten naast het werk;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • de ambitie om door te groeien in een veelzijdige ICT- en privacyrechtpraktijk;
  • een afgeronde Beroepsopleiding Advocaten;
  • 3-7 jaar relevante ervaring in de advocatuur;
  • een analytisch sterk jurist met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Neem contact op met mr. Benjamin Niemeijer voor vragen over de vacature. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties
met je motivatie, cv, cijferlijsten en andere relevante stukken ontvangen wij graag per e-mail werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.