3 juli 2018

Vacature advocaat-medewerker Vastgoed en Overheid

De sectie Vastgoed en Overheid van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een advocaat-medewerker met 3-5 jaar ervaring.

Wij bieden je volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een hoogwaardige Vastgoed en Overheid praktijk.

Over ons

Als middelgroot ambitieus kantoor met vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. De sectie Vastgoed en Overheid houdt zich bezig met alle juridische aspecten van de ontwikkeling van weiland tot (woning)bouwlocatie. Van het opstellen van ontwikkelingsovereenkomsten en verwerving van gronden door middel van onteigening tot aan de behandeling van opleveringsgeschillen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Voorts zijn wij huisadvocaat van een groot aantal gemeenten en adviseren en begeleiden wij (gemeentelijke) overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties bij ruimtelijke projecten over bestemmingsplannen, exploitatieplannen, samenwerkings- en grondexploitatie-overeenkomsten, omgevingsvergunningen, planschade en Wet voorkeursrecht gemeenten.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en service aan de cliënt.

Wat vind jij belangrijk?

Je gaat deel uitmaken van een gedreven team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Je bent net als wij een harde werker die het ook belangrijk vindt om een goede balans tussen werk en privé te houden. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. En de arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, zijn goed.

Wij bieden

 • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
 • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren: een specialisatie-opleiding van IBR of Grotius is vanzelfsprekend voor medewerkers;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied dat de lat hoog legt;
 • leuke kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten naast het werk;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • de ambitie om door te groeien in een veelzijdige praktijk en interesse in het ruimtelijk ordeningsrecht en milieurecht;
 • een master bestuursrecht of civiel recht (mits aantoonbare affiniteit met het ruimtelijk bestuursrecht);
 • een (bijna) afgeronde Beroepsopleiding Advocaten;
 • 3-4 jaar ervaring op het gebied van het omgevingsrecht, algemeen bestuurs(proces)recht en/of civiel vastgoedrecht;
 • een goed jurist met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Neem dan contact op met mr. Hans Turenhout. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties met je motivatie, cv, cijferlijsten en andere relevante stukken ontvangen wij graag per e-mail werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.