Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving
15 april 2021

Vacature advocaat-stagiair Bestuursrecht

De sectie Bestuursrecht van La Gro Geelkerken Advocaten in Leiden groeit en zoekt twee startende juristen met interesse in het (ruimtelijk) bestuursrecht. Je start als juridisch medewerker en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ruim 50 advocaten actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

De sectie Bestuursrecht houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen op het bestuursrechtelijke terrein zoals omgevingsrecht, openbare orde en ondermijning, privacy, openbaarheid van bestuur, gebiedsontwikkeling, gemeentelijke verordeningen en handhaving. Ons kantoor treedt als huisadvocaat op voor een groot aantal gemeenten in de Randstad.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige advocaat.
Je gaat deel uitmaken van een bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.

Over jou

Jij bent recent of bijna afgestudeerd (master bestuursrecht) en staat in de startblokken voor de eerste stap in de advocatuur. Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Je bent een echte teamspeler, doortastend, proactief, betrokken en communicatief.

Wij bieden

 • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
 • ruimte om je te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op (tijdelijk digitale) kantoorborrels, zomerbarbecue en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent (of bijna) afgeronde Master Bestuursrecht met bovengemiddelde cijfers;
 • een goed jurist met een sterk analytisch vermogen;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • een creatief denker die ambitieus is en zich wil ontwikkelen tot dé specialist op zijn of haar vakgebied.

Meer weten?

Voor een kennismaking met ons kantoor kijk je op www.lagrogeelkerken.nl of neem je contact op met Hans Turenhout of Anke van de Laar voor meer informatie.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR).
Het telefoonnummer is 071 - 5124443.


Solliciteer direct: mail vóór 24 mei 2021 je motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten (bachelor en master) en eventuele stageverklaringen naar Brigitta van der Heijden via werkenbij@lgga.nl

@werkenbijlagrogeelkerken

www.lagrogeelkerken.nl