Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
29 april 2021

Vacature bijbaan rechtenstudent

Periode:vanaf 17 mei 2021
Werkdagen:invalkracht – afhankelijk van studierooster
Standplaats:Leiden, Alphen aan den Rijn en Den Haag


Ben je als rechtenstudent nieuwsgierig naar de gang van zaken op een advocatenkantoor?En zoek je een leuke bijbaan voor flexibele uren naast je studie waarin je contact hebt met alle collega’s van onze kantoren en met veel verschillende bezoekers? In onze studentenpool hebben wij plaats voor enthousiaste studenten.

WAT GA JIJ DOEN?

Je gaat aan de slag als receptioniste in Leiden, Alphen aan den Rijn en/of Den Haag en werkt zelfstandig binnen een team van studenten. Als bezoekers (zoals cliënten en leveranciers) bij ons op kantoor komen zien ze jou als eerste. Je ontvangt iedereen met een stralende lach en zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet voor de ontvangst van bezoekers. Je neemt telefoontjes aan, verzorgt de post, behandelt e-mails, doet kopieerwerk en verzorgt bijvoorbeeld koffie/thee bij vergaderingen of workshops. Daarnaast kun je ook ondersteunende werkzaamheden voor de advocaten doen.

BEN JIJ

  • bezig met je universitaire rechtenstudie en flexibel oproepbaar;
  • klantvriendelijk, communicatief en sociaal vaardig;
  • een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
  • degene die snel kan schakelen als dat nodig is en werk je gestructureerd?

WIJ

zijn groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ca. 100 medewerkers (waaronder ruim 50 advocaten) actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

LGGA biedt een afwisselende bijbaan. Je collega’s spreek je ook naast het werk (momenteel digitaal) op kantoorborrels, bij een pubquiz of tijdens de zomerbarbecue en andere sociale en sportieve activiteiten. Je zult je snel thuis voelen in onze informele werkomgeving.

Onze kantoren zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Voor een snelle kennismaking met ons kantoor kijk je op onze website of neem je contact op met Nicole Wentholt (Officemanager) voor meer informatie.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR).
Het telefoonnummer is 0172 - 503250.

Solliciteer direct:

Mail vóór 15 mei 2021 jouw sollicitatie met cv naar Brigitta van der Heijden via werkenbij@lgga.nl.