30 oktober 2018

Vacature: juridisch medewerker/advocaat-stagiair Omgevingsrecht

La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een juridisch medewerker/advocaat-stagiair met interesse in het omgevingsrecht (ruimtelijk ordeningsrecht en milieurecht).


Je begint als juridisch medewerker in een hoogwaardige Vastgoed en Overheid praktijk en bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt. Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat.

Over ons

Als middelgroot ambitieus kantoor met vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn, zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en service aan de cliënt.
De sectie Vastgoed en Overheid houdt zich bezig met alle juridische aspecten van de ontwikkeling van weiland tot (woning)bouwlocatie. Van het opstellen van ontwikkelings-overeenkomsten en verwerving van gronden door middel van onteigening tot aan de behandeling van opleveringsgeschillen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Voorts zijn wij huisadvocaat van een groot aantal gemeenten en adviseren en begeleiden wij (gemeentelijke) overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties bij ruimtelijke projecten over bestemmingsplannen, exploitatie-plannen, samenwerkings- en grondexploitatie-overeenkomsten, omgevingsvergunningen, planschade en Wet voorkeursrecht gemeenten.

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast team en oefent samen met de advocaten de praktijk uit. Al snel spring je bij ons het diepe in: je bent direct aanwezig bij besprekingen met cliënten en wederpartijen, je schrijft brieven, processtukken en adviezen. Je neemt actief deel aan (interne) cursussen en sectiebijeenkomsten. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Wij bieden

 • een professionele werkomgeving met enthousiaste kantoorgenoten
 • een prettige informele werksfeer
 • volop ruimte om je te ontwikkelen in een uitdagende praktijk
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • leuke kantoorborrels, zomerbarbecue of kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten naast het werk
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde master bestuursrecht of civiel recht (met affiniteit met het ruimtelijk bestuursrecht) met bovengemiddelde cijfers
 • bijzondere interesse in het ruimtelijk ordeningsrecht en milieurecht
 • relevante extra curriculum activiteiten naast je studie
 • een creatief denker die analytisch sterk is en pragmatische oplossingen biedt
 • een teamgenoot met uitstekende communicatieve vaardigheden, die bereid is om net dat ene stapje extra te doen.

Meer weten?

Neem contact op met mr. Hans Turenhout. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties ontvangen wij graag per e-mail werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden. Mail je motivatie, cv, ongeschoonde bachelor en master cijferlijsten en eventuele stageverklaringen.