3 juli 2018

Vacature juridisch medewerker Reisrecht

De sectie Reisrecht van La Gro Advocaten zoekt een enthousiaste juridisch medewerker.

Heb je recent een master Civiel Recht afgerond en interesse in reizen en de juridische regelgeving over reizen? Dan kan dit de eerste stap in je loopbaan zijn.

Je begint als juridisch medewerker op ons kantoor in Alphen aan den Rijn voor een periode van een jaar. Bevalt de samenwerking wederzijds goed dan bestaat de mogelijkheid om verder door te groeien.

Over ons

Als middelgroot ambitieus kantoor met vestigingen in Den Haag en Alphen aan den Rijn zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. De sectie Reisrecht adviseert over de specifieke regelgeving in de reisbranche, waaronder reisvoorwaarden, agentuurvoorwaarden en voorwaarden zakelijke reisbureaus. Ook biedt het team op de reisbranche gerichte procesvoering en tijdelijke juridische ondersteuning.

In verband met o.a. de implementatie van de (nieuwe) Richtlijn Pakketreizen per 1 juli 2018 in het Burgerlijk Wetboek zoeken wij een startend jurist die het vaste aanspreekpunt wordt voor reisorganisaties over zaken waar wet- en regelgeving een rol spelen. Je toetst bijvoorbeeld afwijkende agentuurovereenkomsten, adviseert over de communicatie van reisorganisaties/touroperators met hun klanten bij het boek- en zoekproces, adviseert bij klantincidenten over risico’s, aansprakelijkheden en gevolgen of biedt ondersteuning als klanten een jurist inschakelen en bij escalatie van klachten.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en service aan de cliënt.

Wat vind jij belangrijk?

Je gaat deel uitmaken van een gedreven team van specialisten en je gaat zoveel mogelijk zelfstandig werken aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Je bent net als wij een harde werker die het ook belangrijk vindt om een goede balans tussen werk en privé te houden. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. En de arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Wij bieden

  • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
  • ruimte om je te ontwikkelen met begeleiding van vakspecialisten;
  • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
  • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
  • leuke kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten naast het werk;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • een recent afgeronde master Civiel Recht met bovengemiddelde cijfers;
  • belangstelling voor contractenrecht, reizen en de regelgeving over reizen;
  • de ambitie om je te ontwikkelen tot een goed jurist in een veelzijdige reisrechtpraktijk;
  • een analytisch sterk jurist met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Neem contact op met mr. Nick de Leeuw of mr. Judith Tersteeg. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties
met je motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten en andere relevante stukken ontvangen wij graag per e-mail via werkenbij@lagrolaw.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.

>> Ga naar Werken bij voor meer informatie en overige vacatures
>> Download de vacature Juridisch medewerker Reisrecht (in pdf)