Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...
1 oktober 2019

Vacature juridisch medewerker/advocaat-stagiair EU & Marktordening

De sectie Europees recht/Marktordening van La Gro Geelkerken Advocaten biedt een beginnend jurist een mooie kans. Je start als juridisch medewerker in een gedreven team van specialisten. Het team adviseert ondernemers en overheden en verleent bijstand in procedures en/of handhavingszaken met betrekking tot aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteunrecht. Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn bedienen onze vijftig advocaten ondernemingen en overheden uit het hele land.

De sectie Europees recht/Marktordening adviseert en procedeert voor zowel overheden als ondernemingen. In aanbestedingsrechtelijke zaken treden wij zowel voor inschrijvers als aanbestedende diensten in rechte op. Daarnaast begeleiden wij en adviseren wij over aanbestedingstrajecten. In mededingingsrechtelijke zaken begeleiden wij ondernemers bij inbreukprocedures, privaatrechtelijke handhaving van mededingingsrecht en begeleiden wij de melding van concentraties bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). In staatssteun-rechtelijke zaken adviseren wij overheden en ondernemers over toepassing van staatssteunregelgeving in een veelheid van zaken, waaronder projectontwikkeling en vastgoedtransacties.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige advocaat. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Wij bieden

 • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
 • ruimte om je te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master civiel recht of een Europese/Internationale afstudeerrichting met bovengemiddelde cijfers;
 • bijzondere interesse in het aanbestedings-, mededingings- en staatssteunrecht;
 • een creatief denker die analytisch sterk en ambitieus is;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Meer weten?

Kijk op www.lgga.nl of neem contact op met Pieter van den Oord om eens af te tasten of de sectie Europees recht/Marktordening iets voor je is.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR).
Het telefoonnummer is 0172-503250.

Solliciteren?
Mail je sollicitatiebrief, cv, ongeschoonde cijferlijsten en andere relevante stukken naar Brigitta van der Heijden via werkenbij@lgga.nl

Klik hier om de vacature te downloaden.