20 oktober 2021

Vacature kantoordirecteur

Heb jij de drive om ons kantoor met jouw kennis en ervaring verder te laten ontwikkelen?

La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een kantoordirecteur die inspirerend leiding geeft aan de kantoororganisatie en de verdere ontwikkeling daarvan. Samen met 2 managing partners vorm je het bestuur van LGGA.
De Kantoordirecteur geeft – binnen de door de vennootschap afgesproken kaders – zodanig leiding aan de organisatie, de beleidsontwikkeling, besluitvorming en uitvoering, dat de ambities en doelstellingen van LGGA kunnen worden gerealiseerd.
De kantoordirecteur geeft leiding aan de faciliterende organisatie bestaande uit Finance, IT, Facilitair Management, Business Development, Marketing en communicatie en HR.

Kantoordirecteur - doelstellingen en resultaatgebieden

De Kantoordirecteur werkt op de navolgende gebieden:

• Algemene verantwoordelijkheid voor het functioneren van de organisatie: business development en marketing, personeelstevredenheid, transparant en eenduidig HRM-beleid, ICT- en bedrijfsvoering (efficiëntie en effectiviteit);
  • Faciliteren van samenwerking, passend in de verhoudingen binnen de organisatie: toezien op uitvoering van het gekozen beleid op kantoor-, commissie-, praktijkgroep- en individueel niveau. Zo nodig stimulerend bijsturen. Behouden van goede werkverhoudingen bij zowel de partners als de medewerkers terwijl de onderneming zich verder ontwikkelt. Stimuleren, temporiseren, masseren, argumenteren. Begeleiden van de werkverhoudingen tussen en binnen de geledingen;
  • Realisatie mogelijk maken van de ambities ten aanzien van omvang en positionering van LGGA. Bijdragen aan een visie ontwikkelen over noodzakelijke toekomstige ontwikkelingen van het kantoor. Op basis daarvan breed gedragen beleid ontwikkelen voor het realiseren van de gekozen doelstellingen;
  • Verder vormgeven aan de professionalisering en ontwikkeling van de organisatie: hiertoe in het bijzonder aandacht voor mogelijkheden die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren en/of de efficiency vergroten;
  • Voorbereiden van de partnervergaderingen, komt met (beleids)voorstellen, zorgt voor draagvlak binnen de organisatie en zorgt voor een goede communicatie.

Kantoordirecteur – het profiel

Geschikte kandidaten herkennen zich in het onderstaande profiel:

• WO werk- en denkniveau met hand-on mentaliteit;
  • leidinggevende ervaring in een organisatie met professionals;
  • minimaal 8 jaar relevante werkervaring in zakelijke dienstverlening, bij voorkeur in de advocatuur;
  • generalistische kennis van nagenoeg alle aspecten van de bedrijfsvoering;
  • gerichte kennis van én ervaring met dienstenmarketing;
  • de kwaliteiten om mee te denken in de werkprocessen, door middel van verdergaande automatisering en het optimaliseren daarvan;
  • ‘drive’ om projecten te zien, zelfstandig op te pakken, kantoorgenoten in te schakelen én deze projecten tot een goed einde te brengen;
  • verbinder;
  • teamspeler;
  • visie en analytisch vermogen;
  • strategische en beleidsmatige kwaliteiten en vindt eveneens voldoening in meer operationele werkzaamheden;
  • diplomatieke kwaliteiten, gevoel voor verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • ambitie maar kan ook genieten van het succes van anderen.

In het kort: de kantoordirecteur ontzorgt, realiseert en inspireert!

De kantoordirecteur is een energieke persoonlijkheid en heeft een natuurlijk overwicht. In samenwerkingsrelaties wordt zij/hij ervaren als een deskundige en betrouwbare partner.
De Kantoordirecteur combineert een zakelijke instelling met het vermogen tot relativeren en heeft gevoel voor humor. Zij/hij begrijpt gevoeligheden in samenwerkingsrelaties, hanteert hierin het overlegmodel en een mensgerichte benadering en weet de uitgezette koers vast te houden.
Zij/hij heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, is ondernemend, innovatief en kan visie ontwikkelen en uitdragen. Ten slotte heeft de Kantoordirecteur bewezen als spil in een organisatie te kunnen optreden.

• een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
  • een ambitieus en enthousiast team met passie voor het werk;
  • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, de zomerbarbecue, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Over La Gro Geelkerken Advocaten

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor met ambities. Groot genoeg voor uitdagende en omvangrijke zaken, steeds met een persoonlijke en informele aanpak.

Wij hebben vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Onze ruim 60 advocaten en juridisch medewerkers werken hard om de ambities van onze cliënten te helpen realiseren. Zij worden daarbij ondersteund door ca. 40 niet-juridische medewerkers.

Wij staan voor de belangen van onze cliënten; als sparringpartner, advocaat en adviseur. Onze klanten zijn overwegend middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. Met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus. We adviseren en ondersteunen onze klanten veelal op de achtergrond, en treden naar buiten en procederen zodra dat nodig is.

Meer weten?

Voor een eerste kennismaking met ons kantoor kijk je op onze website en socials of neem direct contact op met een van de managing partners Caroline de Weerdt (06-46238246) of
Pieter van den Oord (06-23418447).

Solliciteer direct!

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met motivatie en cv vóór 20 november 2021 per
e-mail: werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.

@werkenbijlagrogeelkerken

www.lagrogeelkerken.nl