17 oktober 2019

Vacature medewerker Marketing & Communicatie

Wie zoeken wij?

La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een medewerker Marketing & Communicatie die samen met ons vooruitdenkt. Je staat stevig in je schoenen en hebt aantoonbaar verstand van online en offline marketing en communicatie. Je zet de grote lijnen uit, maar pakt ook de uitvoering voortvarend op. Je versterkt onze naamsbekendheid met effectieve acties en vernieuwende initiatieven. Je werkt voor onze externe en interne doelgroepen. Kortom: je bent de professional die ons Top 35 advocatenkantoor doeltreffend profileert en daarmee een merkbaar verschil maakt.

Wat ga je doen?

• Je bent het aanspreekpunt voor marketing en communicatie binnen onze organisatie.
  • Je neemt initiatief, denkt proactief mee en adviseert over het beleid op het gebied van marketing en communicatie, onder meer met een jaarplan inclusief begroting en budgetbewaking.
  • Samen met onze online marketingmedewerker coördineer je onder meer websites, content, SEO/SEA, social media en onderhoudt contacten met externe partijen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van marketinguitingen zoals advertenties, presentaties, uitnodigingen, editorials, nieuwsbrieven, brochures, relatiegeschenken.
  • Je organiseert netwerkevenementen en workshops en zorgt voor de opvolging daarvan.
  • Je onderhoudt de relatiedatabase (CRM).

Jij

• hebt een afgeronde hbo-opleiding marketing of communicatie en minimaal 5 jaar relevante ervaring in het vakgebied;
  • hebt een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
  • communiceert helder, bent doortastend en creatief;
  • werkt goed samen in een klein team en geeft ook zelfstandig invulling aan online en offline marketing- en communicatieprojecten.
  • bent 24 uur per week beschikbaar, flexibel uit te breiden tot gemiddeld 28-30 uur per week.

• een afwisselende functie en een actieve rol in een zich snel ontwikkelende organisatie in de regio Den Haag;
  • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
  • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief gewaardeerd wordt;
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hoe verder?

Kijk voor een eerste kennismaking met ons op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Brigitta van der Heijden (HR, 0172-503250) voor meer informatie.

Ben je overtuigd dat deze functie bij je past? Mail je reactie met cv vóór 15 november 2019 naar Brigitta van der Heijden via werkenbij@lgga.nl