22 februari 2017

Welkom op onze nieuwe website!

Onze nieuwe website is live! Frisser, sneller, voorzien van interessante content en gebruiksvriendelijk op computer, tablet en smartphone. Wat is er allemaal veranderd? Centraal staat een zoekfunctie, waarmee u alle informatie over een specifiek onderwerp of rechtsgebied kunt vinden. Nieuw zijn verder de ‘hot items’: actuele thema’s waarover onze multidisciplinaire teams in brede zin alle marktontwikkelingen voor u op een rijtje zetten.

Naast de informatie over onze rechtsgebieden, advocaten, publicaties en werken bij lichten we twee pagina’s van de website graag toe:

WorkshopsOp de pagina ‘Workshops’ vindt u niet alleen een overzicht en inhoudelijke informatie, maar kunt u zich ook direct aanmelden.

Actueel/Nieuwsbrief
Op de pagina ‘Actueel’ informeren wij u over het laatste nieuws, vindt u onze nieuwsbrieven en kunt u zich aanmelden voor de Nieuwsbrief (verschijningsfrequentie 4 keer per jaar).

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij en dat we u vaak mogen ontvangen als bezoeker! Mocht u feedback willen geven, dan kan dit heel eenvoudig via het contactformulier.