23 juli 2018

Wij zoeken collega's!

Ons kantoor groeit! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze collega's die zich thuis voelen in een informele werkomgeving. Wij bieden volop ruimte om je te ontwikkelen en leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit. Herken jij je in dit profiel? Lees verder!    • Advocaat-medewerker ICT/Privacy Heb jij je advocatenstage afgerond en 3-7 jaar relevante ervaring in het ICT- en/of privacyrecht? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.
    • Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht Heb jij je advocatenstage afgerond en 3-7 jaar relevante ervaring in het ondernemingsrecht en/of commercial contracting? Lees meer over deze functie.
    • Advocaat-medewerker Vastgoed en Overheid Wij zoeken een advocaat-medewerker met 3-5 jaar ervaring. Wij bieden je volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een hoogwaardige Vastgoed en Overheid praktijk. Geïnteresseerd?
    • Juridisch medewerker Reisrecht Heb je recent een master Civiel Recht afgerond en interesse in reizen in de juridische regelgeving over reizen? Dan kan dit de eerste stap in je loopbaan zijn.