Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Advocatenkantoor Den Haag

Wij zijn een ambitieus advocatenkantoor met meerdere vestigingen in de Randstad. Ons advocatenkantoor in Den Haag bevindt zich in het bedrijvige WTC gebouw. Het kantoor heeft een internationale focus en beschikt onder andere over een Asia Desk. Met meer dan 12 jaar ervaring zijn we één van de meest toonaangevende juridische Azië-experts in Nederland.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Specialismen

Onze advocaten in Den Haag hebben verschillende specialismen. In grote lijnen richt het kantoor zich op middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. Door de verschillende subspecialismen in het team kunnen wij u snel en goed van specialistisch advies voorzien. De kracht van ons team in Den Haag ligt in het bijzonder bij:

Aanpak

Voor onze cliënten zijn wij een belangrijke sparringpartner en adviseur. We ondersteunen proactief op de achtergrond en treden op naar buiten zodra dit nodig is. Onze advocaten zijn een klankbord bij het nemen van dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en vertalen abstracte juridische vraagstukken naar concrete oplossingen.

Wij werken voor

Wij werken voor een breed scala aan cliënten: van lokale overheden, non-profits, semi-overheid tot internationale ondernemingen. Onze cliënten zijn actief in verschillende branches die ook voor ons bekend terrein zijn, zoals vastgoed, industrie, food en de reisbranche.


Advocaat in Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in Den Haag? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. We bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Adres

WTC The Hague
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
Postbus 16131, 2500 BC

Contact

Email: info@lgga.nl
Telefoon: 070-7900 130