Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Advocatenkantoor Gouda

La Gro Geelkerken Advocaten is een ambitieus middelgroot kantoor. Wij hebben meerdere vestigingen in de Randstad, waaronder een advocatenkantoor in Gouda. Zo zijn onze advocaten altijd dichtbij om u te ondersteunen bij dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en grote juridische trajecten.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Onze specialismen

Wij richten ons met name op middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. We bedienen onze cliënten vanuit diverse specialismen, van arbeidsrecht tot aanbestedingsrecht en een speciale Asia Desk. Onze vestiging in Gouda richt zich in het bijzonder op:

Onze aanpak

Wij zijn dé sparringpartner en adviseur voor onze cliënten, ondersteunen proactief op de achtergrond en treden naar buiten zodra dat nodig is. Onze specialisten bieden een klankbord bij het nemen van dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en vertalen abstracte juridische vraagstukken naar concrete oplossingen.

Wij zijn in staat om buiten de bestaande kaders te denken en richten onze blik op de toekomst. Door de verschillende subspecialismen van ons kantoor kunnen wij u snel en goed van specialistisch advies voorzien en u adequaat bijstaan in een juridische procedure of onderhandeling.

Onze cliënten

Wij adviseren en begeleiden nationale en internationale ondernemingen, overheden en familiebedrijven. Onze cliënten zijn werkzaam in diverse branches, zoals vastgoed, overheid, industrie, food en de reisbranche.

Advocaat in Gouda nodig?

Neem contact met ons op als u een ervaren advocaat in omgeving Gouda zoekt. We bespreken vrijblijvend de mogelijkheden voor een samenwerking.

Adres

Tielweg 10
2803 PK Gouda
Postbus 155, 2800 AD

Contact

Email: info@lgga.nl
Telefoon: 0172-5032000