Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Downloads

La Gro Geelkerken Advocaten deelt regelmatig whitepapers en andere documenten over actuele juridische thema's uit uw wereld. Wij delen graag onze kennis met u. Zodat ook ú uw juridische kennis kunt verdiepen.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

White paper 'Medezeggenschap'

Met medezeggenschap wordt het personeel betrokken bij de besluitvorming binnen de organisatie. Dit kan ook voor u als ondernemer gunstig zijn: zo weet u wat er speelt op de werkvloer en voelt het personeel zich meer verbonden aan de onderneming. Afhankelijk van het aantal werknemers dat bij u in dienst is, moet een personeelsvergadering, personeelsvertegenwoordiging (PVT) of een ondernemingsraad (OR) worden ingesteld. Deze white paper geeft u een helder antwoord op de veel gestelde vragen omtrent medezeggenschap.

Download white paper 'Medezeggenschap'

White paper 'Ontslagrecht'

Bij de start van een arbeidsovereenkomst hebben de werkgever en de werknemer vaak vertrouwen in een langdurige samenwerking. Maar in de praktijk blijkt soms een ontslag onvermijdelijk. Als u met ontslag te maken krijgt, wilt u graag bekend zijn met de rechten en plichten binnen de huidige regelgeving. Deze white paper gaat in op veel gestelde vragen rondom ontslagrecht.

Download white paper 'Ontslagrecht'

Stappenplan AVG

Naar aanleiding van de Kennissessie ‘Privacy in de praktijk’ volgt hier een uitgeschreven stappenplan voor het toepassen van de GDPR (AVG). Dit stappenplan is uiteraard ook zeer bruikbaar als u niet aanwezig bent geweest bij de presentatie.

Download Stepping stones GDPR

Blijf op de hoogte!

La Gro Geelkerken Advocaten publiceert regelmatig artikelen over juridische thema's uit uw wereld. Ook organiseren wij ieder jaar meerdere gratis kennissessies waarbij u de laatste ontwikkeling op juridisch vlak wordt bijgebracht. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en gratis kennissessies? Schrijf u dan hier in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Lees meer