Nieuwsbrieven

La Gro Geelkerken Advocaten publiceert regelmatig artikelen over juridische thema's uit uw wereld. Ook organiseren wij ieder jaar meerdere gratis kennissessies waarbij u de laatste ontwikkeling op juridisch vlak wordt bijgebracht. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en gratis kennissessies? Schrijf u dan hier in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf u hieronder per rechtsgebied in voor een nieuwsbrief.

Bel, app of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Laatste nieuwsbrieven

12 november 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht november 2018

In november is een nieuwe nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief wordt een rechtszaak behandeld omtrent de toekenning van de transitievergoeding en de geplande compensatie hiervan voor de werkgever. Hoe de wijziging van de Crisis- en herstelwet meer ruimte moet bieden van het versnellen van woningbouw. U kunt lezen over de belangen van een omzetprognose voor een franchiseonderneming, Benjamin Niemeijer gaat in op bewijsbeslag en het belang van een goede ondergrond bij de opzet van een contract. Dit en artikelen over andere actuele thema's voor u In Zicht !

Lees meer
9 juli 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht juli 2018

Onze advocaten hebben een duidelijke visie op de invloed van wet- en regelgeving op uw dagelijkse praktijk. Zij houden de relevante juridische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, met oog voor de consequenties die daaruit kunnen voortvloeien. Die scherpe blik delen wij graag met u, als expert en als sparringpartner. Daarom besteden wij in deze nieuwsbrief aandacht aan actuele thema’s en brengen wij de mogelijke problemen én oplossingen voor u In Zicht.

Lees meer
Meer nieuwsbrieven