Nieuwsbrieven

La Gro Geelkerken Advocaten publiceert regelmatig artikelen over juridische thema's uit uw wereld. Ook organiseren wij ieder jaar meerdere gratis kennissessies waarbij u de laatste ontwikkeling op juridisch vlak wordt bijgebracht. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en gratis kennissessies? Schrijf u dan hier in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf u hieronder per rechtsgebied in voor onze nieuwsbrief.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Laatste nieuwsbrieven

1 maart 2019 | Nieuwsbrief

La Gro Geelkerken Nieuwsbrief maart 2019

In maart is onze eerste La Gro Geelkerken nieuwsbrief verschenen. Hierin leest u over de fusie tussen het 'oude' La Gro Advocaten en Geelkerken Linskens Advocaten en de mooie notering in de advocatuur top-50. Ilona Uilenberg gaat in op laatste uitspraak over de bezorgers van Deliveroo. Jan Spanjaard legt uit over het wetsvoorstel voor franchiseovereenkomsten. Verder leest u het dwarsbomen van de downloadboete voor Ziggo en meer interessante juridische ontwikkeling uit úw wereld in de eerste echte La Gro Geelkerken nieuwsbrief!

Lees meer
12 november 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht november 2018

In november is een nieuwe nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief wordt een rechtszaak behandeld omtrent de toekenning van de transitievergoeding en de geplande compensatie hiervan voor de werkgever. Hoe de wijziging van de Crisis- en herstelwet meer ruimte moet bieden van het versnellen van woningbouw. U kunt lezen over de belangen van een omzetprognose voor een franchiseonderneming, Benjamin Niemeijer gaat in op bewijsbeslag en het belang van een goede ondergrond bij de opzet van een contract. Dit en artikelen over andere actuele thema's voor u In Zicht !

Lees meer
Meer nieuwsbrieven