Nieuwsbrieven

La Gro Geelkerken Advocaten publiceert regelmatig artikelen over juridische thema's uit uw wereld. Ook organiseren wij ieder jaar meerdere gratis kennissessies waarbij u de laatste ontwikkeling op juridisch vlak wordt bijgebracht. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en gratis kennissessies? Schrijf u dan hier in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf u hieronder per rechtsgebied in voor onze nieuwsbrief.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Laatste nieuwsbrieven

15 juli 2019 | Nieuwsbrief

La Gro Geelkerken Nieuwsbrief juli 2019

Onze tweede nieuwsbrief in 2019! Hierin geven wij een overzicht wat er veranderd voor ZZP'ers. Kim Diepstraten geeft u tips voor het opstellen van een privacybeleid. Wat te doen wanneer een duurovereenkomst wordt opgezegd, zonder opzeggingsregeling? En een uitleg door Nick de Leeuw over de nieuwe richtlijn pakketreizen. Dit en meer belangrijke juridische ontwikkelingen uit úw wereld!

Lees meer
1 maart 2019 | Nieuwsbrief

La Gro Geelkerken Nieuwsbrief maart 2019

In maart is onze eerste La Gro Geelkerken nieuwsbrief verschenen. Hierin leest u over de fusie tussen het 'oude' La Gro Advocaten en Geelkerken Linskens Advocaten en de mooie notering in de advocatuur top-50. Ilona Uilenberg gaat in op laatste uitspraak over de bezorgers van Deliveroo. Jan Spanjaard legt uit over het wetsvoorstel voor franchiseovereenkomsten. Verder leest u het dwarsbomen van de downloadboete voor Ziggo en meer interessante juridische ontwikkeling uit úw wereld in de eerste echte La Gro Geelkerken nieuwsbrief!

Lees meer
Meer nieuwsbrieven