Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Asia desk

Is mijn Azië-strategie goed voorbereid?

De leden van ons Azië-team geven juridisch en zakelijk advies aan Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in Azië en Aziatische bedrijven die zaken willen doen in Europa. We adviseren regelmatig over de verkoop van producten, het opstellen van contracten, logistieke kwesties, de bescherming van intellectuele eigendomsrechten, het opzetten van bedrijven en joint ventures, fusies en overnames, douane- en antidumpingzaken en het optreden in geschillen.

Als u al overweegt om zaken te doen in Azië, zult u waarschijnlijk worstelen met vragen zoals:

• Hoe kan ik de juiste en betrouwbare partners vinden en een relatie met hen opbouwen?

• Hoe kan ik grip houden op mijn leveranciers en een constante kwaliteit garanderen?

• Wat is de beste locatie om mijn Aziatische activiteiten te starten en wat is de meest geschikte juridische structuur?

• Hoe kan ik mijn intellectuele eigendom op de Aziatische markt beschermen?

• Welke vergunningen en certificeringen heb ik nodig en hoe vraag ik deze aan?

Wij geven antwoorden op deze vragen en we geven daarbij meer dan alleen juridisch advies. Ook wij zijn immers ooit begonnen in Azië. Samen met u bepalen wij, structureren en verfijnen we uw Azië-strategie. We bieden u voortdurende ondersteuning en streven naar succes op de lange termijn. We delen ons internationale bedrijfsnetwerk met u zodat u meer zakelijke kansen kunt benutten en win-win situaties kunt creëren. We hebben strategische partnerschappen met een groot aantal experts op verschillende gebieden, zodat we op al uw vragen antwoord kunnen geven.

 

Neem contact op met

mr. J. (Joost) Vrancken Peeters

Focusteam Asia desk

+31 (0)70-7900 130 / +316 202 106 57

Actueel

8 oktober 2019 | Actueel

La Gro Geelkerken lawyers opens an Asia desk

La Gro Geelkerken lawyers expands with lawyer and Asia expert Joost Vrancken Peeters. This will significantly boost the further expansion of the firm's international advisory and transactional practice.

Lees meer
31 oktober 2019 | Workshop

Kennissessies arbeidsrecht - WAB en highlights rechtspraak 2019

Per 1 januari wordt de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) van kracht. Deze wet verandert grote aspecten van het arbeidsrecht, waaronder het ontslagrecht. Tijdens de kennissessie praten wij u bij over de ins en outs van deze belangrijke wet en focussen we op kansen voor werkgevers. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de meest in het oog springende ontwikkelingen in de rechtspraak in 2019. U bent in één middag bijgepraat!.

Lees meer

“Bij La Gro Geelkerken denken we vooruit zodat u een snelle, goed voorbereide en strategische toegang tot de Aziatische markt zult krijgen. ”

Joost Vrancken Peeters, specialist Asia Desk