Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Voor wie werken wij

Even ondernemend als u

La Gro Geelkerken is de aangewezen partij voor bedrijven en overheden, omdat onze specialisaties naadloos aansluiten op de uitdagingen die zij ontmoeten. Wij staan voor uw belangen, als sparringpartner en adviseur. We ondersteunen onze cliënten veelal proactief op de achtergrond, en treden naar buiten zodra dat nodig is. Wij ondersteunen onze cliënten actief door onze kennis te delen.

Onze klanten zijn middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. Zij zijn actief in uiteenlopende branches, die voor ons dus ook bekend terrein zijn.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Bouw en vastgoed

Na jarenlange economische tegenwind zit de sector nu weer in de lift. Daar zijn we bij La Gro Geelkerken blij mee! Hielden we ons voorgaande jaren (te) veel bezig met faillissementen en bedrijfsbeëindigingen, nu kunnen we ons met onze opdrachtgevers weer op positieve zaken richten. Zoals overnames, oprichting en uitbreiding. En natuurlijk: de afschaffing van de VAR.
Neem contact op

Industrie

De industrie kenmerkt zich door strak georganiseerde en steeds verder geïntegreerde processen waarbij naast de eigenlijke productie de toeleverings-, verwerkings-, outsourcings-, voorraadbeheer- en opslagvraagstukken een belangrijke rol hebben.
Als juridische ondersteuner hebben wij ruime ervaring. Niet alleen om u bij te staan in een geschil, maar juist ook om door regelmatige advisering en juridische vastlegging van processen gerechtelijke procedures te voorkomen.
Om de in elkaar grijpende industriële processen ook juridisch te stroomlijnen geven wij regelmatig actualiteitenworkshops. Toegespitst op uw organisatie, zodat u meer tools krijgt om processen zelf juridisch in te regelen en valkuilen te vermijden.

Neem contact op

Reizen

Of u nu reisagent of touroperator bent: alle reisondernemingen hebben te maken met een woud aan regels. Nederlandse én Europese. Om deze complexe regelgeving het hoofd te bieden, werken wij bij La Gro Geelkerken - waar nodig - in multidisciplinaire teams samen.

Het team Reisrecht is niet alleen gespecialiseerd in de specifieke regelgeving in de reisbranche, maar biedt - als een van de weinige advocatenkantoren in het land - op de reisbranche gerichte (proces-)ervaring.

Neem contact op

Woningcorporaties

Wij ondersteunen verschillende woningcorporaties. In het de Randstad en het Groene Hart, maar ook daarbuiten. Wij geven juridisch advies, procederen in opdracht of bieden tijdelijk juridische ‘mankracht’.

Dat doen wij al tientallen jaren, daardoor weten we goed wat er speelt. Van passend toewijzen, asbestdaken en de vorming van woningmarktregio’s. Tot doorstroming op de huurmarkt en de aanbestedingsplicht voor woningcorporaties.

Neem contact op

Food

De regelgeving in de sector Food is continu in beweging. La Gro Geelkerken ondersteunt klanten met vraagstukken die een gespecialiseerde ondersteuning en juridisch risicomanagement vereisen: etikettering onder Europese wetgeving, terugroepacties, bijzondere voorschriften voor vervoer en opslag. Maar ook de bescherming van merken, recepten, productieprocessen en know-how, kenmerken de branche.
Door schaalvergroting is een fusie soms onvermijdelijk of ontstaat de behoefte aan bijzondere samenwerkingsvormen op het gebied van productie van halffabricaten, toelevering van kritische grondstoffen en het produceren van huismerken naast het eigen merk.

Neem contact op

Overheid

Binnen de overheidspraktijk volgen de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving elkaar razendsnel op. De advocaten van het team Overheid volgen deze ontwikkelingen op de voet en weten uw organisatie hierop tijdig voor te bereiden. Als jarenlange sparringpartner van veel overheden helpen wij bij een strategische aanpak van juridische kwesties en uitdagingen. Wij weten u snel en goed van advies te voorzien en procederen wanneer dat nodig mocht zijn. Wij hebben daarbij oog voor zowel de politieke verhoudingen als de bijzondere verhouding tussen overheid en burger.

Neem contact op