Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Asia Desk

Met meer dan 12 jaar ervaring zijn we één van de toonaangevende juridische Azië-experts in Nederland geworden. De leden van ons Azië-team geven juridisch en zakelijk advies aan Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in Azië en Aziatische bedrijven die zaken willen doen in Europa. We adviseren regelmatig over de verkoop van producten, het opstellen van contracten, logistieke kwesties, de bescherming van intellectuele eigendomsrechten, het opzetten van bedrijven en joint ventures, fusies en overnames, douane- en antidumpingzaken en het optreden in geschillen.

Als u al overweegt om zaken te doen in Azië, zult u waarschijnlijk worstelen met vragen zoals:

• Hoe kan ik de juiste en betrouwbare partners vinden en een relatie met hen opbouwen?

• Hoe kan ik grip houden op mijn leveranciers en een constante kwaliteit garanderen?

• Wat is de beste locatie om mijn Aziatische activiteiten te starten en wat is de meest geschikte juridische structuur?

• Hoe kan ik mijn intellectuele eigendom op de Aziatische markt beschermen?

• Welke vergunningen en certificeringen heb ik nodig en hoe vraag ik deze aan?

Wij geven antwoorden op deze vragen en we geven daarbij meer dan alleen juridisch advies. Ook wij zijn immers ooit begonnen in Azië. Samen met u bepalen wij, structureren en verfijnen we uw Azië-strategie. We bieden u voortdurende ondersteuning en streven naar succes op de lange termijn. We delen ons internationale bedrijfsnetwerk met u zodat u meer zakelijke kansen kunt benutten en win-win situaties kunt creëren. We hebben strategische partnerschappen met een groot aantal experts op verschillende gebieden, zodat we op al uw vragen antwoord kunnen geven.

 

Neem contact op met

mr. J. (Joost) Vrancken Peeters

Sectiehoofd Asia desk

+31 (0)70-7900 130 / +316 202 106 57

Actueel

1 juli 2021 | Actueel

Vacature junior marketingmedewerker

La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een startende marketingmedewerker.Wij zoeken een creatieve enthousiasteling die met gemak werkt met verschillende tools of dit snel onder de knie krijgt. Iemand die proactief, nauwkeurig en communicatief is en goed kan schakelen tussen directe collega’s, externe partijen en de advocaten. Heb jij de drive en ambitie om je geleerde kennis om te zetten in ervaring door deze uitdagende baan bij ons advocatenkantoor? Dan is deze veelzijdige functie dé volgende stap in je carrière.

Lees meer
30 november 2021 | Workshop

Kennissessie 'Kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie (KI) is niet te stuiten en brengt ongekende transformaties teweeg in bijna alle denkbare industrieën en sectoren. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hierop voor? Hierover én over de juridische kant van kunstmatige intelligentie, gaan we het op 30 november met u hebben.

Lees meer

“Bij La Gro Geelkerken denken we vooruit zodat u een snelle, goed voorbereide en strategische toegang tot de Aziatische markt zult krijgen. ”

Joost Vrancken Peeters, Sectiehoofd Asia Desk
Onze advocaten