Familierecht

Als ondernemer weet u maar al te goed dat zakelijk en privé soms lastig te scheiden zijn. Dat geldt zeker wanneer uw persoonlijke situatie verandert, zoals bij een relatiebreuk. De advocaten Familierecht helpen u dan om tot goede afspraken te komen. Denk bijvoorbeeld aan de partner- en kinderalimentatie, de omgangsregeling voor minderjarige kinderen, pensioenverevening, boedelverdeling en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Ook in zulke persoonlijke situaties kunt u rekenen op ons professionele advies. Met mediation ondersteunen wij u om langdurige conflicten te voorkomen, zodat u en uw gezin zich weer op de toekomst kunnen richten. Ook voor andere thema’s die van invloed zijn op uw privéleven kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het erfrecht, waaronder geschillen vallen met betrekking tot de afwikkeling van nalatenschappen.

 

Neem contact op met

mr. M. (Maya) Perfors

Sectiehoofd Familierecht

071 516 36 17

Actueel

21 mei 2019 | Actueel

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen aanvaard

De Eerste Kamer heeft nu meer dan twee jaar later het Wetsvoorstel kwaliteitsborging voor het bouwen aanvaard. Kort gezegd verzwaart deze wet de aansprakelijkheid en waarschuwingsplicht van de aannemer en wordt een deel van de bouwtoezicht geprivatiseerd.

Lees meer

“U bepaalt het doel. U bepaalt het gewenste resultaat, niemand anders. We kunnen u daar bij adviseren en helpen. Want u staat er niet meer alleen voor. Wij staan u bij met raad én daad om uw doel en resultaat maximaal te bereiken.”

Maya Perfors, Sectiehoofd Familierecht
Onze advocaten