Familierecht

Als ondernemer weet u maar al te goed dat zakelijk en privé soms lastig te scheiden zijn. Dat geldt zeker wanneer uw persoonlijke situatie verandert, zoals bij een relatiebreuk. De advocaten Familierecht helpen u dan om tot goede afspraken te komen. Denk bijvoorbeeld aan de partner- en kinderalimentatie, de omgangsregeling voor minderjarige kinderen, pensioenverevening, boedelverdeling en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Ook in zulke persoonlijke situaties kunt u rekenen op ons professionele advies. Met mediation ondersteunen wij u om langdurige conflicten te voorkomen, zodat u en uw gezin zich weer op de toekomst kunnen richten. Ook voor andere thema’s die van invloed zijn op uw privéleven kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het erfrecht, waaronder geschillen vallen met betrekking tot de afwikkeling van nalatenschappen.

 

Neem contact op met

mr. M. (Maya) Perfors

Sectiehoofd Familierecht

071 516 36 17

Actueel

2 april 2019 | Actueel

Feestelijke lancering La Gro Geelkerken

We zijn dit jaar voortvarend gestart met de fusie, onze nieuwe naam en een frisse uitstraling. Graag nodigen wij u uit om dit met ons te vieren tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 2 april a.s. Geheel in lijn met onze nieuwe pay-off, Denk Vooruit, krijgt deze middag zowel een informatief als een visionair karakter.

Lees meer

“U bepaalt het doel. U bepaalt het gewenste resultaat, niemand anders. We kunnen u daar bij adviseren en helpen. Want u staat er niet meer alleen voor. Wij staan u bij met raad én daad om uw doel en resultaat maximaal te bereiken.”

Maya Perfors, Sectiehoofd Familierecht
Onze advocaten