Familierecht

Als ondernemer weet u maar al te goed dat zakelijk en privé soms lastig te scheiden zijn. Dat geldt zeker wanneer uw persoonlijke situatie verandert, zoals bij een relatiebreuk. De advocaten Familierecht helpen u dan om tot goede afspraken te komen. Denk bijvoorbeeld aan de partner- en kinderalimentatie, de omgangsregeling voor minderjarige kinderen, pensioenverevening, boedelverdeling en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Ook in zulke persoonlijke situaties kunt u rekenen op ons professionele advies. Met mediation ondersteunen wij u om langdurige conflicten te voorkomen, zodat u en uw gezin zich weer op de toekomst kunnen richten. Ook voor andere thema’s die van invloed zijn op uw privéleven kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het erfrecht, waaronder geschillen vallen met betrekking tot de afwikkeling van nalatenschappen.

Bij ons kantoor wordt u persoonlijk begeleid door uw eigen, vaste advocaat. Een steunpilaar die gedurende het hele traject naast u staat. Wij doen dat met een luisterend oor, begrip voor uw situatie en met objectief advies. Weer verder kunnen, een nieuwe start: samen met u bespreken we hoe dat mogelijk kan worden. Door vooruit te denken.

 

Neem contact op met

mr. M. (Maya) Perfors

Sectiehoofd Familierecht

071 516 36 17

Actueel

22 juli 2019 | Actueel

De drie strepen van Adidas; hoe bescherm je jouw merk?

Veel ondernemers zijn bezig met ‘ondernemen’. Registratie van een merk komt pas in de praktijk ter sprake als de concurrent probeert aan te haken bij de behaalde successen. Dan begint het spel hoe bescherm je de investeringen die je als ondernemer hebt gedaan en hoe voorkom je dat een ander met ‘jouw succes’ aan de haal gaat?

Lees meer

“U bepaalt het doel. U bepaalt het gewenste resultaat, niemand anders. We kunnen u daar bij adviseren en helpen. Want u staat er niet meer alleen voor. Wij staan u bij met raad én daad om uw doel en resultaat maximaal te bereiken.”

Maya Perfors, Sectiehoofd Familierecht
Onze advocaten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

1
Scheiden
Een scheiding is vaak een moeilijke en verdrietige beslissing. U heeft vragen over uw toekomst, uw woonsituatie, de kinderen, alimentatie, verdeling van vermogen en pensioen. Onze advocaten helpen u hiermee verder, door vooruit te denken. U staat er niet meer alleen voor.
Meer over scheiden
2
Kinderen
Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen de juiste aandacht krijgen tijdens en na uw scheiding. Samen met u kijken we goed naar hun belangen, nu en in de toekomst. U kunt ook bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezag, erkenning, adoptie en naamswijziging.
Meer over familierecht en kinderen
3
Alimentatie
Voor kinderen tot 18 jaar dienen de ouders bij te dragen in de kosten van verzorging en opvoeding. Partneralimentatie is aan de orde indien u of uw ex-partner niet volledig in het eigen levensonderhoud kan voorzien. Wij kijken naar nu maar ook naar de toekomst.
Meer over alimentatie
4
Meditation
Onder deskundige begeleiding van onze mediators maakt u goede afspraken over de gevolgen van uw scheiding, voor nu en in de toekomst. U en uw partner staan in mediation niet tegenover elkaar, maar we zoeken samen naar de beste oplossing.
Meer over mediation
5
Ondernemer
Een scheiding heeft niet alleen gevolgen voor uw persoonlijke leven, maar ook in uw zakelijke leven. Onze advocaten begrijpen dat uw onderneming belangrijk voor u is. Wij hebben oog voor uw bijzondere positie als scheidende ondernemer.
Meer over familierecht en ondernemers
6
Erfenis
Als een naaste komt te overlijden, is de eerste professional waar u bij terecht kunt vaak de notaris. Wanneer heeft u een advocaat nodig? Kort gezegd als er ruzie ontstaat of er van alles mis is. Onze gespecialiseerde erfrechtadvocaten kunnen u helpen.
Meer over erfenissen