Interessant voor u

Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Familierecht

U en uw partner hebben besloten of overwegen om uit elkaar te gaan. Dit is vaak een moeilijke beslissing. U heeft allerlei vragen: Wie gaat waar wonen? Hoe wordt het vermogen waaronder ondernemingsvermogen verdeeld? Heeft u of uw partner recht op alimentatie? En hoe zit het eigenlijk met het pensioen? Hoe wordt de zorg voor de kinderen geregeld? Dit zijn allemaal begrijpelijke vragen. Bij de beantwoording van deze en andere vragen heeft u een betrokken deskundige nodig die u kan bijstaan en adviseren. Onze advocaten tevens mediators helpen u verder. Ook op het gebied van het erfrecht staan wij voor u klaar.

Met mediation ondersteunen wij u om langdurige conflicten te voorkomen, zodat u en uw gezin zich weer op de toekomst kunnen richten.

Bij ons kantoor wordt u persoonlijk begeleid door uw eigen, vaste advocaat. Een steunpilaar die gedurende het hele traject naast u staat. Wij doen dat met een luisterend oor, begrip voor uw situatie en met objectief advies.

Weer verder kunnen, een nieuwe start: samen met u bespreken we hoe dat mogelijk kan worden. Door vooruit te denken.

Gevolgen van COVID-19 voor uw organisatie

Heeft u vragen over maatregelen en juridische gevolgen met betrekken tot de corona-uitbraak? Praktische informatie en belangrijke updates leest u via 'Maatregelen voor ondernemers en overheden tijdens de coronacrisis'.

 

Neem contact op met

mr. M. (Maya) Perfors

Sectiehoofd Familierecht

071 516 36 17

Actueel

25 mei 2020 | Actueel

Termijnen in het erfrecht

Als u te maken krijgt met een erfenis dan staan er in de wet een aantal termijnen waar u rekening mee moet houden. In dit artikel geven wij een een overzicht met een aantal belangrijke termijnen.

Lees meer

“U bepaalt het doel. U bepaalt het gewenste resultaat, niemand anders. We kunnen u daar bij adviseren en helpen. Want u staat er niet meer alleen voor. Wij staan u bij met raad én daad om uw doel en resultaat maximaal te bereiken.”

Maya Perfors, Sectiehoofd Familierecht
Onze advocaten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

1
Scheiden
Een scheiding is vaak een moeilijke en verdrietige beslissing. U heeft vragen over uw toekomst, uw woonsituatie, de kinderen, alimentatie, verdeling van vermogen en pensioen. Onze advocaten helpen u hiermee verder, door vooruit te denken. U staat er niet meer alleen voor.
Meer over scheiden
2
Kinderen
Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen de juiste aandacht krijgen tijdens en na uw scheiding. Samen met u kijken we goed naar hun belangen, nu en in de toekomst. U kunt ook bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezag, erkenning, adoptie en naamswijziging.
Meer over familierecht en kinderen
3
Alimentatie
Voor kinderen tot 18 jaar dienen de ouders bij te dragen in de kosten van verzorging en opvoeding. Partneralimentatie is aan de orde indien u of uw ex-partner niet volledig in het eigen levensonderhoud kan voorzien. Wij kijken naar nu maar ook naar de toekomst.
Meer over alimentatie
4
Meditation
Onder deskundige begeleiding van onze mediators maakt u goede afspraken over de gevolgen van uw scheiding, voor nu en in de toekomst. U en uw partner staan in mediation niet tegenover elkaar, maar we zoeken samen naar de beste oplossing.
Meer over mediation
5
Ondernemer
Een scheiding heeft niet alleen gevolgen voor uw persoonlijke leven, maar ook in uw zakelijke leven. Onze advocaten begrijpen dat uw onderneming belangrijk voor u is. Wij hebben oog voor uw bijzondere positie als scheidende ondernemer.
Meer over familierecht en ondernemers
6
Erfenis
Als een naaste komt te overlijden, is de eerste professional waar u bij terecht kunt vaak de notaris. Wanneer heeft u een advocaat nodig? Kort gezegd als er ruzie ontstaat of er van alles mis is. Onze gespecialiseerde erfrechtadvocaten kunnen u helpen.
Meer over erfenissen