Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Werken bij

Een proactief kantoor als het onze biedt altijd plaats aan advocaten die net zo vooruitdenkend, doortastend en energiek zijn. Advocaten die niet afwachten wat er op hen afkomt, maar zelf ten behoeve van hun cliënten initiatieven nemen. Cliënten willen immers niet weten wat de Hoge Raad ergens van vindt, zij willen snel antwoord op een juridisch vraagstuk of een praktische oplossing voor een probleem.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en bieden je volop ruimte om je te ontwikkelen in jouw specialisatie. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team met passie voor hun vakgebied en grote betrokkenheid bij hun cliënten? Ben je ondernemend, een creatief denker en ook een doener? En vind je net als wij een gezonde ambitie én een goede werk-privé balans belangrijk? Als jij je hierin herkent en voor jezelf een toekomst bij La Gro Geelkerken ziet, dan ontvangen wij graag jouw motivatie!

Solliciteren

Reageer direct op een vacature of stuur een open sollicitatie via werkenbij@lgga.nl. Bij open sollicitaties laten wij je zo snel mogelijk weten of wij verwachten op korte termijn een passende vacature open te kunnen stellen.

De meeste vacatures vermelden een reactietermijn. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op deze datum. Wij streven ernaar de sollicitatieprocedure vlot af te ronden. HR doet de voorselectie op basis van cv, motivatiebrief, cijferlijsten, stagebeoordelingen en eventuele andere relevante stukken. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je uitgenodigd wordt voor een 1e kennismakingsgesprek. Na een positief verlopen gesprek volgt er 1 - of afhankelijk van de functie 2 – vervolggesprek(ken). De sectie of afdeling waar je mogelijk gaat werken speelt een belangrijke rol in het selectieproces. In de gesprekken zul je dan ook met meerdere medewerkers of partners spreken. Na overleg kunnen referenties opgevraagd worden.

Als wij je na deze gespreksrondes een concreet voorstel doen voor indiensttreding, dan bespreken wij in een afrondend gesprek de arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Student-stage

Ja, het kan weer!

Na een gekke tijd met vele coronabeperkingen, zien wij nu
gelukkig weer mogelijkheden om studentenstages aan te bieden. Geen stage vanuit je eigen woning, maar gewoon op locatie! Graag laten wij je tijdens een 8 weken durende leerzame en interessante studentenstage op een van onze mooie advocatenkantoren in Alphen aan den Rijn, Leiden of Den Haag, ervaren hoe leuk het is om te werken bij La Gro Geelkerken Advocaten!

Ben je geïnteresseerd, klik dan op onderstaande button om te
lezen hoe een studentstage er bij ons uitziet en hoe je kunt solliciteren.

Kennismaken!

Regelmatig organiseren wij (online) evenementen, zoals
bijvoorbeeld de STEP In-house-dag. Binnenkort organiseren we weer een interessant (online) studentenevenement. Zodra er meer bekend is, kun je dat hier lezen.

Daarnaast kunnen we elkaar ook ontmoeten tijdens het drinken van een digitaal kopje koffie/thee. Lijkt je dit leuk, stuur dan even een berichtje naar werkenbij@lgga.nl.

Houd onze website en Instagram in de gaten!

We hopen je snel te zien!

Hoe ziet een studentstage er bij ons uit?