Werken bij

Een proactief kantoor als het onze biedt altijd plaats aan advocaten die net zo vooruitdenkend, doortastend en energiek zijn. Collega’s die niet afwachten wat hun werkdag te bieden heeft, maar zelf ten behoeve van onze cliënten initiatieven nemen. Cliënten willen immers niet weten wat de Hoge Raad ergens van vindt, zij willen hun probleem snel opgelost hebben.

Zelfstandige professionals die zich vastbijten in hun vak en zich niet alleen inleven in de wereld van hun cliënten maar daarin betrokken zijn. Juristen met lef, die de koers uitzetten en anderen daarbij betrekken. Herken jij je in die omschrijving en zie jij voor jezelf een toekomst bij La Gro Geelkerken? Stuur ons dan jouw motivatie!

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Vacature: juridisch medewerker/advocaat-stagiair met interesse in het Insolventierecht

De sectie Insolventierecht van La Gro Geelkerken Advocaten biedt een beginnend jurist een mooie kans. Je start als juridisch medewerker en ondersteunt de curatoren op ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Daarnaast begeleid en adviseer je ondernemingen op het gebied van herstructureringen en zekerheden of werk je in de contractenrechtpraktijk. Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Bekijk onze vacature

Vacature: ervaren advocaat-medewerker Insolventierecht

De sectie Insolventierecht van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een ervaren advocaat en curator met 7-10 jaar ervaring. Heb je je juridisch inhoudelijk ontwikkeld, onder meer op het gebied van verbintenissen-, zekerheden- en vennootschapsrecht en ruime ervaring in het begeleiden en adviseren van ondernemingen op het gebied van herstructureringen en zekerheden? Wij maken graag kennis met je.Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker Aanbestedingsrecht

De sectie Europees/Aanbestedingsrecht van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 5-7 jaar ervaring. Heb je relevante ervaring in het aanbestedingsrecht en wil je je verder specialiseren in een hoogwaardige praktijk? Wij maken graag kennis met je.

Bekijk onze vacature

Vacature advocaat-medewerker ICT en Privacy

De sectie ICT en Privacy van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 5-7 jaar ervaring. Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ICT- en/of privacy recht? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: Specialist Marketing en Business Development (parttime)

La Gro Geelkerken Advocaten is op zoek naar een parttime specialist marketing en business development (m/v). Je staat stevig in je schoenen en hebt aantoonbaar verstand van zaken. Je zet de grote lijnen uit, maar pakt ook de uitvoering voortvarend op. Je versterkt onze naamsbekendheid met effectieve acties en vernieuwende initiatieven. Je bedient zowel onze externe als interne doelgroepen. Je behoudt het overzicht en opereert efficiënt binnen de gestelde kaders van planning en budget. Kortom: je bent de professional die ons advocatenkantoor doeltreffend profileert en daarmee een merkbaar verschil maakt.

Bekijk onze vacature

Vacatures Student-stagiair

Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond, maar zit je in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Wij bieden studentstages in de advies- en procespraktijk van onze kantoren in het midden van de Randstad.

De studentstage duurt 6 tot 8 weken en je krijgt een vaste begeleider toegewezen. Afhankelijk van studierichting en universiteit, kan een studentstage studiepunten opleveren. Je leert wat de praktijk inhoudt en ervaart de werksfeer van La Gro Geelkerken Advocaten.

Lees meer

Stage-ervaringen op ons kantoor

Wanneer je in de masterfase van je universitaire rechtenstudie zit wordt het tijd om in de praktijk te ervaren of de advocatuur bij je past. La Gro Geelkerken biedt geregeld stageplaatsen aan.

Milou en Lotte gingen je al voor. Zij hebben hun persoonlijke ervaringen opgeschreven om inzicht te geven in hoe je je als student-stagiair ontwikkelt en welke facetten van het juridische vak je kunt ervaren.

Lees via de onderstaande button hun verhaal.

Lees meer

Werkervaring op ons kantoor

Ontdek waarom Ingeborg, Mathijs en Nathalie voor La Gro Geelkerken Advocaten gekozen hebben.

Zij delen de ervaringen van hun eerste jaren als advocaat en vertellen over de kansen die er zijn voor jonge advocaten. Je kunt je niet alleen juridisch inhoudelijk ontwikkelen, maar leert bovenal om een veelzijdig advocaat te worden.

La Gro Geelkerken biedt volop ruimte voor ontwikkeling. Dat betekent vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk en zoveel mogelijk mee naar cliëntbesprekingen en zittingen met een ervaren advocaat. Alleen zo leer je al snel zelfstandig als advocaat te werken.
Ook spelen de werksfeer en persoonlijke aandacht die wij voor elkaar en voor cliënten hebben belangrijke rol. Er is een grote menselijke touch. Buiten kantooruren is er veel aandacht voor elkaar en je bouwt gemakkelijk goede banden met collega’s op.Lees onze ervaringen

Solliciteren

Sollicitaties naar aanleiding van vacatures of open sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend per e-mail: werkenbij@lgga.nl.

Wij bekijken alle reacties zorgvuldig en behandelen deze vertrouwelijk.
Er vindt een eerste selectie plaats op basis van achtergrond en motivatie. Qua achtergrond kijken wij naar de combinatie van afstudeerrichting, studieresultaten, relevante stage- of werkervaring en extra curriculum activiteiten.

Er zijn 3 gespreksrondes. Het eerste gesprek is met HR en mogelijk een van de bij de vacature betrokken advocaten. Het tweede gesprek vindt plaats met advocaten uit de sectie/van het kantoor waar de vacature open staat; voor stagiairs is dit in ieder geval met de beoogd patroon.

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.
Als besloten wordt tot het aanbieden van een arbeidsovereenkomst, dan volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Open sollicitatie