Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Werken bij

Een proactief kantoor als het onze biedt altijd plaats aan advocaten die net zo vooruitdenkend, doortastend en energiek zijn. Collega’s die niet afwachten wat hun werkdag te bieden heeft, maar zelf ten behoeve van onze cliënten initiatieven nemen. Cliënten willen immers niet weten wat de Hoge Raad ergens van vindt, zij willen hun probleem snel opgelost hebben.

Zelfstandige professionals die zich vastbijten in hun vak en zich niet alleen inleven in de wereld van hun cliënten maar daarin betrokken zijn. Juristen met lef, die de koers uitzetten en anderen daarbij betrekken. Herken jij je in die omschrijving en zie jij voor jezelf een toekomst bij La Gro Geelkerken? Stuur ons dan jouw motivatie!

student-stage

Ben je als masterstudent Rechten op zoek naar een leuke stageplaats om in de praktijk te ervaren of de advocatuur en ons kantoor bij je past? Wij hebben gedurende het jaar meerdere stageplaatsen beschikbaar op onze kantoren midden in de Randstad.

De studentstage duurt 8 weken en we nemen je echt op in de organisatie. Je draait mee in de rechtspraktijk, woont zittingen en cliëntbesprekingen bij en leert kantoorgenoten kennen tijdens sociale of sportieve activiteiten.

Lees meer

Solliciteren

Er vindt een eerste selectie plaats op basis van achtergrond en motivatie. Qua achtergrond kijken wij naar de combinatie van afstudeerrichting, studieresultaten, relevante stage- of werkervaring en extra curriculum activiteiten.

Er zijn 3 gespreksrondes. Het eerste gesprek is met HR en mogelijk een van de bij de vacature betrokken advocaten. Het tweede gesprek vindt plaats met advocaten uit de sectie/van het kantoor waar de vacature open staat; voor stagiairs is dit in ieder geval met de beoogd patroon.

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.
Als besloten wordt tot het aanbieden van een arbeidsovereenkomst, dan volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Open sollicitatie