Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Werken bij

Een proactief kantoor als het onze biedt altijd plaats aan advocaten die net zo vooruitdenkend, doortastend en energiek zijn. Advocaten die niet afwachten wat er op hen afkomt, maar zelf ten behoeve van hun cliënten initiatieven nemen. Cliënten willen immers niet weten wat de Hoge Raad ergens van vindt, zij willen snel antwoord op een juridisch vraagstuk of een praktische oplossing voor een probleem.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en bieden je volop ruimte om je te ontwikkelen in jouw specialisatie. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team met passie voor hun vakgebied en grote betrokkenheid bij hun cliënten? Ben je ondernemend, een creatief denker en ook een doener? En vind je net als wij een gezonde ambitie én een goede werk-privé balans belangrijk? Als jij je hierin herkent en voor jezelf een toekomst bij La Gro Geelkerken ziet, dan ontvangen wij graag jouw motivatie!

Solliciteren

Reageer direct op een vacature of stuur een open sollicitatie via werkenbij@lgga.nl. Bij open sollicitaties laten wij je zo snel mogelijk weten of wij verwachten op korte termijn een passende vacature open te kunnen stellen.

De meeste vacatures vermelden een reactietermijn. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op deze datum. Wij streven ernaar de sollicitatieprocedure vlot af te ronden. HR doet de voorselectie op basis van cv, motivatiebrief, cijferlijsten, stagebeoordelingen en eventuele andere relevante stukken. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je uitgenodigd wordt voor een 1e kennismakingsgesprek. Na een positief verlopen gesprek volgt er 1 - of afhankelijk van de functie 2 – vervolggesprek(ken). De sectie of afdeling waar je mogelijk gaat werken speelt een belangrijke rol in het selectieproces. In de gesprekken zul je dan ook met meerdere medewerkers of partners spreken. Na overleg kunnen referenties opgevraagd worden.

Als wij je na deze gespreksrondes een concreet voorstel doen voor indiensttreding, dan bespreken wij in een afrondend gesprek de arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Student-stage

Ben je als masterstudent Rechten op zoek naar een leuke stageplaats om in de praktijk te ervaren of de advocatuur en ons kantoor bij je past? Wij hebben gedurende het jaar meerdere stageplaatsen beschikbaar op onze kantoren midden in de Randstad.

De studentstage duurt 8 weken en we nemen je echt op in de organisatie. Je draait mee in de rechtspraktijk, woont zittingen en cliëntbesprekingen bij en leert kantoorgenoten kennen tijdens sociale of sportieve activiteiten.

Lees meer