Interessant voor u

Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Vacature junior faillissementsmedewerker

La Gro Geelkerken zoekt een juniorfaillissementsmedewerker voor 32-40 uur in Alphen aan den Rijn

Ter versterking van de faillissementsafdeling zoeken wij een enthousiaste teamspeler. Als faillissementsmedewerker ondersteun je de curatoren bij de behandeling en afwikkeling van faillissementen. Je verricht hierbij alle voorkomende secretariële, administratieve en financiële werkzaamheden. Wij leiden je op in de faillissementspraktijk zodat je op termijn vrijwel zelfstandig faillissementen kunt behandelen in samenwerking met de curatoren.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel met kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Onze ruim 50 advocaten adviseren en procederen voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

Wij bieden specialistische kennis op diverse rechtsgebieden, waaronder het faillissementsrecht. Onze advocaten worden regelmatig benoemd door de rechtbank tot bewindvoerder in surseances of curator in faillissementen. Wij hebben een rijke geschiedenis op het gebied van het afwikkelen van faillissementen en zijn met 10 curatoren de grootste faillissementsspecialist van het arrondissement Den Haag.

Naast het werk is bij ons ook veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze Instagram en onze website.

Over de functie

Ben je nog niet bekend met de faillissementspraktijk maar heb je al wel enige administratieve ervaring? Dan kun je door ons opgeleid worden tot faillissementsmedewerker.
Je taken zijn onder meer (digitale) postverwerking, correspondentie met crediteuren, incasseren van debiteuren, het verrichten van onderzoek in de administratie van de gefailleerde en het opstellen van faillissementsverslagen en financiële (eind)verslagen.

Nadat je meer ervaring hebt opgedaan, kun je op termijn vrijwel zelfstandig faillissementen behandelen in samenwerking met de curator.

Over jou

Je bent een echte teamspeler, sociaal en communicatief. Je staat sterk in je schoenen en je hebt gevoel voor cijfers en voor humor. Je hebt (recent) een MBO opleiding afgerond en staat in de startblokken om aan de slag te gaan.
Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans tussen werk en privé wil je enthousiast aan de slag bij een middelgroot advocatenkantoor met dezelfde waarden.

Wij bieden

 • een afwisselende functie als faillissementsmedewerker met secretariële, administratieve en financiële taken
 • ruimte om je te ontwikkelen tot een veelzijdig en op termijn zelfstandig werkende faillissementsmedewerker
 • een gezellige en informele werkomgeving
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een afgeronde secretarieel-administratieve opleiding op minimaal MBO-4 niveau
 • enige werkervaring is gewenst
 • gevoel voor cijfers
 • goede typevaardigheid en bekendheid met Office 365
 • goede beheersing van de Nederlandse en voldoende beheersing van de Engelse taal
 • bekendheid met de faillissementspraktijk is een pré
 • fulltime of parttime (minimaal 32 uur) beschikbaar

Meer weten?

Kijk op www.lgga.nl of neem contact op met een van onze curatoren René Mons,Gerben Barendregt of Wim van Meegdenburgom eens te bespreken of de functie van faillissementsmedewerker iets voor je is. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook bij hen terecht. Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties met je motivatie en cv ontvangen wij graag per e-mail:
werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden vóór 31 augustus 2020.

Instagram: @werkenbijlagrogeelkerken
Website www.lagrogeelkerken.nl