Onze ervaringen

Wat kun je verwachten als je bij ons kantoor werkt?

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Nathalie van der Zande: "De no-nonsense mentaliteit, pragmatische aanpak, persoonlijk contact met cliënt(en) en de informele werksfeer spreken mij erg aan"

"Sinds mei 2016 werk ik bij La Gro Geelkerken Advocaten op de sectie Intellectuele Eigendomsrecht & ICT-recht. Ik houd mij voornamelijk bezig met zaken op het gebied van de intellectuele eigendom, variërend van merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht, databankenrecht en contractenrecht. Van ICT-projecten tot privacy geschillen. Een ontzettend interessant rechtsgebied omdat het mede door de snelle technologische ontwikkelingen continu in beweging is en interessante vraagstukken ontstaan.

Bij La Gro Geelkerken Advocaten ben je werkzaam voor (inter)nationale ondernemingen; variërend van grote vennootschappen tot lokale ondernemers. Als beginnend advocaat draai je vanaf het begin volledig mee in de dagelijkse praktijk en ben je een volwaardig deelgenoot van de praktijkgroep. La Gro Geelkerken Advocaten kent geen verplichte sectiewissel, waardoor specialisatie in het gewenste rechtsgebied direct mogelijk is. De no-nonsense mentaliteit, pragmatische aanpak, persoonlijk contact met cliënt(en) en de informele werksfeer bij La Gro Geelkerken spreken mij erg aan."

Mathijs Arts: "Bij een middelgroot kantoor als La Gro Geelkerken zit je heel dicht op de zaak en de cliënt"

“Toen ik bij La Gro Geelkerken kwam werken werd mij meteen duidelijk dat je bij een middelgroot kantoor als La Gro Geelkerken heel dicht op de zaak en de cliënt zit. Je mag meteen mee naar gesprekken bij en met cliënten en ‘afkijken’ hoe de verantwoordelijke advocaat het aanpakt. Bovendien ben je betrokken bij het volledige dossier. Daardoor voel je je al heel snel echt advocaat. Voor je er erg in hebt, ben je dan ook met je dossier en je toga onder de arm op weg naar de rechtbank om zelfstandig een zaak te doen.

Daarnaast staat de mentaliteit mij erg aan. Er is een grote menselijke touch. Buiten kantooruren is er veel aandacht voor elkaar en je bouwt gemakkelijk goede banden met collega’s op. Wij zijn niet het kantoor van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maar er zijn genoeg activiteiten: we gaan bijvoorbeeld elk jaar met een grote groep collega’s skiën, we houden een terugkerend voetbal- en tennistoernooi en met alle collega’s organiseren we elk jaar een bedrijfsuitje. Uiteraard wordt er ook zo nu en dan geborreld. Ik ben er in elk geval altijd bij!”


Ingeborg van Dongen: "De advocaat die overal een beetje verstand van heeft, kun je bij ons niet worden"

“Bij mijn sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij La Gro Geelkerken; inmiddels kan ik zeggen dat dit juist was. Er heerst geen formele hiërarchie, je kunt bij iedereen makkelijk binnenlopen om te sparren en er is oprechte interesse in de persoon. Ook inhoudelijk haal ik veel voldoening uit mijn werk. Je hebt al heel snel persoonlijk contact met cliënten. Het is mooi om te zien hoe je daadwerkelijk hulp kan bieden en dat het nooit bij een theoretisch vraagstuk blijft. Samen met de cliënt werk je aan de oplossing.

Het uitgangspunt bij La Gro Geelkerken is om je in de diepte te ontwikkelen op twee rechtsgebieden. De advocaat die overal een beetje verstand van heeft, kun je bij ons niet worden. Je bent behoorlijk vrij zelf je specialismen te kiezen. Mijn interesse ligt, naast arbeidsrecht, bij het ondernemings- en verbintenissenrecht. Op dat gebied komen andere aspecten aan bod dan in de arbeidsrechtpraktijk.”