Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Onze ervaringen

La Gro Geelkerken biedt volop ruimte voor ontwikkeling. Dat betekent vanaf dag één meedraaien in de praktijk en zoveel mogelijk mee naar cliëntbesprekingen en zittingen met een ervaren advocaat. Alleen zo leer je al snel zelfstandig als advocaat te werken. Ook spelen de werksfeer en persoonlijke aandacht die wij voor elkaar en voor cliënten hebben een belangrijke rol. Naast het werk is er veel ruimte voor sociale activiteiten met elkaar en bouw je gemakkelijk goede banden op met je collega’s.

Ontdek waarom Annemiek, Lizzy en Thomas voor La Gro Geelkerken Advocaten gekozen hebben. Zij delen de ervaringen van hun eerste jaren als advocaat en vertellen over de kansen die er zijn voor jonge advocaten. Je kunt je niet alleen juridisch inhoudelijk ontwikkelen, maar leert bovenal om een veelzijdig advocaat te worden.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Lizzy Augustinus: "Binnen de rechtsgebieden word je breed opgeleid en tegelijkertijd kan je ook aangeven waar jouw interesses liggen om verder in te specialiseren."

“Tijdens mijn master heb ik een studentstage gelopen op het kantoor in Leiden. De stage heeft mij een goed beeld gegeven van de sfeer binnen het kantoor, werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je als advocaat-stagiaire bij LGGA krijgt. Er was aan beide kanten een klik. In juni 2019 ben ik dan ook begonnen als advocaat-stagiaire op de sectie Overheid. Binnen de overheidspraktijk werk ik vooral op het gebied van het algemeen bestuurs(proces)recht en het omgevingsrecht in brede zin. Wat ik fijn vind is dat ik breed word opgeleid binnen deze rechtsgebieden en tegelijkertijd ook aan kan aangeven waar mijn interesse ligt en waar ik mij verder in wil specialiseren.

De omvang van het kantoor bevalt mij goed. Door regelmatig voor verschillende ervaren advocaten te werken, leer je om een eigen stijl en aanpak van zaken te ontwikkelen. Daarbij krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en heb je veel persoonlijk contact met cliënten. Binnen LGGA is een grote groep van advocaat-stagiaires waarmee je ervaringen kan uitwisselen.”

Thomas Timmers: "La Gro Geelkerken Advocaten heeft een diverse cliëntenportefeuille. Hierdoor ben je werkzaam voor verschillende (inter)nationale ondernemingen. "

“Sinds 2018 ben ik werkzaam bij La Gro Geelkerken Advocaten. Na het lopen van een studentstage was ik erg enthousiast en heb ik direct gesolliciteerd.

La Gro Geelkerken Advocaten heeft een diverse cliëntenportefeuille. Hierdoor ben je werkzaam voor verschillende (inter)nationale ondernemingen. Je krijgt de kans om mee te werken aan grote en interessante zaken van ervaren advocaten, maar daarnaast werk je ook snel zelfstandig en heb je snel persoonlijk contact met cliënten. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden en je wordt daarbij goed begeleid.

Wat mij met name aanspreekt aan La Gro Geelkerken is de mentaliteit en de goede sfeer op kantoor. De drempel is laag om te sparren met iemand die meer ervaring heeft of gespecialiseerd is in een ander rechtsgebied. Er is ook genoeg ruimte om informeel een goede band op te bouwen met je collega's.“

Annemiek Varkevisser: "Naast het feit dat het werk inhoudelijk interessant is, hebben we een super enthousiaste groep jonge advocaten. "

“Wat mij aanspreekt aan het werken bij La Gro Geelkerken is dat je al snel zelf op pad mag. Natuurlijk ga je eerst veel met ervaren collega’s mee, maar je krijgt meteen aan het begin van je advocaat-stage eigen verantwoordelijkheden en dossiers. Je hebt zelf contact met de cliënt en bent op de hoogte van het volledige dossier. Hierdoor leer je snel om een zelfstandige advocaat te zijn. Omdat er geen verplichte sectiewissels zijn, kan ik mij vanaf het eerste moment specialiseren in het arbeidsrecht.

Naast het feit dat het werk inhoudelijk interessant is, hebben we een super enthousiaste groep jonge advocaten. We gaan regelmatig met elkaar borrelen, eten of samen naar de activiteiten van de Jonge Balie Den Haag. Daarnaast zijn er kantoorbreed verschillende uitjes, zoals een tennistoernooi, de kantoorbarbecue en de jaarlijkse wintersport of citytrip. Zo leer je je collega’s goed kennen, wat ook bijdraagt aan een goede samenwerking.”