Student-stagiair

Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond, maar zit je in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Wij bieden studentstages in de advies- en procespraktijk van onze kantoren in het Groene Hart, midden in de Randstad. Je leert wat de praktijk inhoudt en ervaart de werksfeer van La Gro Geelkerken Advocaten.

Tijdens je stage betrekken de verschillende secties je bij lopende zaken, je buigt je over juridische vraagstukken, schrijft (concept)notities en stelt processtukken op. Je woont cliëntbesprekingen en zittingen bij. Vanzelfsprekend neem je ook deel aan kantoorcursussen, sectiebijeenkomsten en de wekelijkse kantoorvergadering, waarin actuele ontwikkelingen en jurisprudentie wordt besproken. Je bent uiteraard welkom op kantoorborrels en andere sociale activiteiten om in informele sfeer alle kantoorgenoten te leren kennen.

Gedurende het jaar hebben wij diverse studentstageplaatsen (behalve in juli/augustus). De studentstage duurt 6 tot 8 weken (in overleg, 4 dagen/week is bespreekbaar). Je krijgt een vaste begeleider en ontvangt een stagevergoeding. De stage wordt afgesloten met een evaluatiegesprek en een schriftelijke beoordeling. Wij bieden een prettige, professionele werkomgeving met enthousiaste kantoorgenoten.

InformatieVoor een eerste kennismaking met La Gro Geelkerken Advocaten kun je je oriënteren op www.lagrogeelkerken.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Brigitta van der Heijden (HR), telefoonnummer 0172-503250.

InteresseBen je geïnteresseerd in een studentstage, dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met cv en recente universitaire cijferlijsten (bachelor en master. Dit kan uitsluitend per e-mail (werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden).

Je kunt een voorkeur aangeven voor een stage in de algemene praktijk of voor een stage bij een van de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht of vastgoed & overheid.
Vermeld ook in welke periode je beschikbaar bent.