Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving

Vacature advocaat-stagiair Bouwrecht en Aanbestedingsrecht

De secties Bouwrecht en Aanbestedingsrecht van La Gro Geelkerken Advocaten zoeken een beginnend jurist met interesse in het civiele bouwrecht en het aanbestedingsrecht. Je start als juridisch medewerker en bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ruim 50 advocaten actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

De sectie Bouwrecht houdt zich bezig met alle juridische vraagstukken in het civiele bouwrecht. Bijvoorbeeld of het werk tijdig en naar behoren is afgerond. Of kan de opdrachtgever de aannemer aanspreken op vochtoverlast, of is dat inherent aan het ontwerp? Kan de aannemer aanspraak maken op extra betaling vanwege meerwerk of uitloop van het werk.

De sectie Aanbestedingsrecht adviseert en procedeert voor zowel ondernemingen (inschrijvers) als overheden. Bij aanbestedingsrecht buigen we ons o.a. over de vraag of de gestelde eisen aan inschrijvers proportioneel zijn. Of heeft een inschrijver geldig ingeschreven en tijdig geklaagd? Is de gestelde eis nog proportioneel gegeven de aard en omvang van de te vergeven opdracht? Zomaar een greep uit vragen waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige advocaat.
Je gaat deel uitmaken van een bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.

Over jou

Jij bent recent afgestudeerd en staat in de startblokken voor de volgende stap. Het bouwrecht of het aanbestedingsrecht heeft je specifieke interesse. Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je bent een echte teamspeler, doortastend, proactief, betrokken en communicatief.

Wij bieden

 • interessante cliënten en uitdagende praktijkgroepen;
 • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op (tijdelijk digitale) kantoorborrels, zomerbarbecue en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master civiel recht met bovengemiddelde cijfers;
 • bijzondere interesse in het worden van de specialist op zijn/haar vakgebied;
 • een creatief denker die analytisch sterk en ambitieus is;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Kijk op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Pieter van den Oord (06-23418447) of Niek Hoogwout (06-43829762).

Solliciteren?

Mail vóór 22 augustus 2021 je motivatie, cv, ongeschoonde (bachelor- en master) cijferlijsten en andere relevante stukken naar Brigitta van der Heijden (HRM) via werkenbij@lgga.nl


@werkenbijlagrogeelkerken


www.lagrogeelkerken.nl