Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving

Vacature advocaat-stagiair Intellectuele Eigendom

De sectie Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy van La Gro Geelkerken Advocaten biedt een beginnend jurist een mooie kans. Je start als juridisch medewerker in een dynamisch team van specialisten. Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ruim 50 advocaten actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

Ons Intellectuele eigendomsrecht team is gespecialiseerd in auteursrecht, merken- en modellenrecht, octrooirecht, ICT & Privacy. Wij houden ons met name bezig met adviseren en procederen op het gebied van intellectuele eigendom en het reclame recht, maar houden ons ook bezig met octrooirecht en bescherming van bedrijfsgeheimen.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige advocaat.
Je gaat deel uitmaken van een bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.


Over jou

Jij bent recent afgestudeerd en staat in de startblokken voor de volgende stap.
Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je bent een echte teamspeler, proactief, betrokken, sociaal en communicatief.

Wij bieden

 • interessante cliënten en een uitdagende praktijkgroep;
 • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master civiel recht, bij voorkeur met Intellectuele eigendomsrecht(keuze)vakken, met bovengemiddelde cijfers;
 • bijzondere interesse in het worden van de specialist op zijn/haar vakgebied;
 • een creatief denker die analytisch sterk en ambitieus is;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Kijk op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Benjamin Niemeijer.
Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR).
Het telefoonnummer is 0172-503250.

Solliciteren?

Mail vóór 15 december 2020 je motivatie, cv, ongeschoonde (bachelor- en master) cijferlijsten en andere relevante stukken naar Brigitta van der Heijden via werkenbij@lgga.nl