Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving

Vacature advocaat-stagiair Ondernemingsrecht (Alphen a/d Rijn)

De sectie Ondernemingsrecht van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een beginnend jurist. Je start als juridisch medewerker en als de samenwerking wederzijds bevalt, kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ruim 50 advocaten actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

De sectie Ondernemingsrecht adviseert onder meer over het oprichten van (personen)vennootschappen, adviseert en begeleidt bij bedrijfsovernames, bemiddelt bij geschillen tussen aandeelhouders en de beëindiging van samenwerkingsverbanden, adviseert over procedures rondom aansprakelijkheid van bestuurders van vennootschappen, onderhandelt over commerciële contracten en algemene voorwaarden en stelt deze op.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig advocaat.
Je gaat deel uitmaken van een bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving en houdt ook van gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.

Over jou

Jij bent recent afgestudeerd en staat in de startblokken voor de volgende stap. Het ondernemingsrecht heeft je specifieke interesse. Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je bent een echte teamspeler, doortastend, proactief, betrokken en communicatief.

Wij bieden

 • interessante cliënten en uitdagende praktijkgroepen;
 • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master ondernemingsrecht of civiel recht en bovengemiddelde cijfers;
 • interesse om je te ontwikkelen tot de ondernemingsrechtspecialist;
 • een creatief denker die analytisch sterk en ambitieus is;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Kijk op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Wim van Meegdenburg
(06-10989216).

Solliciteren?

Mail vóór 25 juli 2021 je motivatie, cv, ongeschoonde (bachelor- en master) cijferlijsten en andere relevante stukken naar Brigitta van der Heijden (HRM) via werkenbij@lgga.nl


@werkenbijlagrogeelkerken


www.lagrogeelkerken.nl