Vacature ICT-manager

In ons sterk groeiende top-35 advocatenkantoor is de ICT van groot belang voor een uitmuntende dienstverlening. Kernwoorden zijn: cloud, dossierbeheer, urenregistratie en declaratie, CRM, Microsoft Office, integratie vast/mobiel bellen, state of the art werkplek.

Een proactief kantoor als het onze biedt plaats aan een ICT-manager die net zo vooruitdenkend, doortastend en energiek is als wij. Je wacht niet af maar neemt zelf het initiatief om de ICT-organisatie verder te professionaliseren. Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit. We bieden volop ruimte om je verder te ontwikkelen in een enthousiast team met passie voor het vak en persoonlijke betrokkenheid bij cliënten en collega's.

Ben jij

de ICT-manager die

• het servicelevel van onze ICT-omgeving maximaliseert door goede aansturing van en samenwerking met externe partners voor ontwikkeling en beheer;
  • proactief met ideeën en adviezen komt om de ICT-omgeving up to date te houden en te innoveren;
  • zich verdiept in de juridische werkprocessen van ons kantoor, gericht op het verbeteren van kwaliteit, effectiviteit en efficiency?

Wat ga je doen?

Beleidsmatig:

• Maakt de vertaalslag van (toekomstige) ontwikkelingen in de markt en het strategisch en operationeel kantoorplan naar een helder ICT-beleid met concrete oplossingen.
  • Overziet het applicatie- en systeemlandschap en de actuele ontwikkelingen daarin.
  • Zoekt naar vernieuwing met bewezen technologie.
  • Ontwikkelt beleid op het gebied van business intelligence.
  • Draagt actief bij aan verbetering van bedrijfsprocessen (legal operations), bijvoorbeeld ISO-certificering.
  • Maakt een jaarplan, incl. begroting, investeringsplan en budget(beheer).
  • Bent lid van het MT en de ICT-commissie met vertegenwoordiging van gebruikers (advocaten en niet-juridisch personeel).

Beheersmatig:

• Bent verantwoordelijk voor een goed functionerende ICT met uitstekende servicelevels.
  • Overziet de continue stroom van ad hoc vragen aan de externe helpdesk tot lange termijn vraagstukken, stelt prioriteiten en zorgt voor oplossingen.
  • Bent verantwoordelijk voor continue professionalisering van producten, processen en mensen.
  • Stuurt externe (cloud) partijen aan op het gebied van IT-beheer, software, hardware en netwerkpartijen.
  • Stuurt externe partijen aan die ICT-hardware (PC's, laptops, telefonie, etc.) leveren en beheren.
  • Draagt zorg voor de juiste opleidingen en trainingen voor de gebruikers.
  • Rapporteert over onder meer servicelevels aan het bestuur en de ICT-commissie.

Wij vragen

• Afgeronde relevante HBO (+) opleiding.
  • Relevante (minimaal 5 jaar) ICT-ervaring binnen de zakelijke dienstverlening.
  • Kennis van Microsoft-applicaties en zo mogelijk applicaties in de advocatuur.
  • Een proactieve, servicegerichte instelling.
  • Oog voor goede interne samenwerking.
  • Juiste aansturing van externe leveranciers en dienstverleners.
  • Vermogen om goed te kunnen schakelen tussen strategisch beleid en de dagelijkse gang van zaken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Je kwaliteiten

• Initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Draagt graag visie uit, maar weet ook van praktisch aanpakken.
  • Coachende stijl van sturing geven.
  • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Stuurt op resultaat.
  • Gericht op samenwerking.

• Een afwisselende functie en een actieve rol in een zich snel ontwikkelende organisatie.
  • Een platte organisatiestructuur en een enthousiast team.
  • Leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten.
  • Een prettige informele werkomgeving waar eigen initiatief gewaardeerd wordt.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Standplaats Leiden of Alphen aan den Rijn.

Denk vooruit en reageer

Kijk voor een eerste kennismaking op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Gerard Gort (partner, 06-57311200) of Steef Arkesteijn (kantoordirecteur, 06-13572224) voor meer informatie.

Herken jij je in dit profiel en zie je voor jezelf een toekomst bij La Gro Geelkerken Advocaten dan ontvangen wij graag jouw motivatie! Mail je reactie met cv vóór 2 december 2019 naar Brigitta van der Heijden (HR) via werkenbij@lgga.nl