Vacature marketingmedewerker

Wij zoeken een creatieve enthousiasteling die met gemak werkt met verschillende tools of dit snel onder de knie krijgt. Iemand die proactief, nauwkeurig en communicatief is en goed kan schakelen tussen directe collega’s, externe partijen en de advocaten.

Heb jij de drive om ons kantoor met jouw ervaring en kennis een stap verder te brengen? Dan is deze veelzijdige functie dé volgende stap in je carrière.

Jouw werkzaamheden als marketingmedewerker

Je gaat nauw samenwerken in een klein en hecht team van professionals, dat naast jou bestaat uit een marketing-communicatieadviseur en Business Development Manager. Je werkt gezamenlijk en zelfstandig aan veel projecten.

Het team is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatiewerkzaamheden. Je pakt zaken pragmatisch aan en bent creatief en proactief in de uitwerking. Je schakelt met verschillende mensen zowel binnen de organisatie als met externe partijen, zoals ons online marketingbureau.

Een greep uit de werkzaamheden:

• In het najaar van 2021 wordt een nieuwe website ontwikkeld en hier ga je een grote rol in spelen;
  • Je beheert verschillende social mediakanalen en de website;
  • In samenwerking met ons online marketingbureau werk je aan het versterken van de SEO, ontwikkel je SEA-campagnes en voer je de contentstrategie uit;
  • Je volgt (online) marketingtrends en implementeert deze in de praktijk;
  • Het ontwerpen van communicatie uitingen, visuals voor de social media en brochures;
  • Je werkt mee aan het organiseren van webinars, seminars en andere klantevenementen.

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van marketing of communicatie;
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een marketing- of communicatiefunctie;
  • Je hebt kennis van en/of veel affiniteit met diensten en tools als Google Analytics en Ads, marketing automation software, CRM-systemen, Wordpress, Adobe Photoshop en InDesign e.d.;
  • Je staat stevig in je schoenen en toont inititiatief;
  • Je beschikt over uitstekende sociale, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent gedreven, pragmatisch en resultaatgericht.

• Een contract van 32-40 uur;
  • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemingsgeest gewaardeerd worden;
  • Een ambitieus en enthousiast team met passie voor het werk;
  • Leuke collega’s die je ook buiten het werk spreekt op kantoorborrels; zomerbarbecues, wintersport en andere sociale of sportieve activiteiten;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Over La Gro Geelkerken Advocaten

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijkertijd persoonlijk en informeel. Wij hebben kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Vanuit hier adviseren en procederen onze ruim 50 advocaten voor ondernemingen en overheden uit het hele land. Met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatie met je motivatie en cv vóór 12 augustus 2021 per e-mail: werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden. Je werkt primair vanuit Alphen aan den Rijn.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons kantoor? Op onze website en socials vind je meer informatie over werken bij LGGA. Of neem contact op met Geertine Zwijnenburg
(06-18105226). Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR): 0172-503250.

@werkenbijlagrogeelkerken

www.lagrogeelkerken.nl