Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving

Vacature receptie medewerker

Startdatum: 1 december 2021
Werkdagen:4-5 dagen van 8.30 tot 17.30 uur
Standplaats: Leiden (min. 3 dagen) en Alphen aan den Rijn (woensdag)


Ben je gastvrij en wil je graag verschillende kantoortaken oppakken? Dan ben jij misschien de enthousiaste collega die wij zoeken.

WAT GA JIJ DOEN?

Als bezoekers (cliënten, onderhoudsmonteurs, leveranciers) bij ons komen zien ze jou als eerste. Je ontvangt iedereen met een stralende lach en zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Vanzelfsprekend ziet alles er piekfijn uit voor de ontvangst van cliënten en je verzorgt koffie/thee of de lunch, ook bij vergaderingen of workshops. Je neemt de telefoon aan, behandelt de post en e-mails, doet kopieerwerk en andere ondersteunende werkzaamheden, waaronder secretariële taken.

JOUW PROFIEL

 • MBO opleidingsniveau en enige ervaring als receptionist of een andere functie op het
  gebied van hospitality;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met MS Office;
 • Een klantvriendelijke en gastvrije instelling;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Werkt gestructureerd en kan snel schakelen als dat nodig is;
 • In bezit van een BHV-diploma of bereid dit te halen.

WAT WIJ BIEDEN

La Gro Geelkerken Advocaten biedt een afwisselende baan waarin je contact hebt met alle collega’s en met veel verschillende bezoekers. Je collega’s spreek je ook naast het werk op kantoorborrels, bij een pubquiz, zomerbarbecue, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten. Je zult je snel thuis voelen in onze informele werkomgeving.

Je gaat zelfstandig werken binnen een team van receptionisten. Je werkt (minimaal) 3 dagen in Leiden en één vaste dag in Alphen aan den Rijn. Ook ben je bereid in Den Haag bij te springen. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station.


WIE WIJ ZIJN

LGGA is groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ca. 100 medewerkers (waaronder 60 advocaten en juristen) actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.


NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Voor een snelle kennismaking met ons kantoor kijk je op onze website of neem je contact op met Nicole Wentholt voor meer informatie via telefoonnummer 0172-503250.


Solliciteer direct

Mail vóór 22 oktober 2021 jouw sollicitatie met cv naar Brigitta van der Heijden (HRM) via werkenbij@lgga.nl.