Interessant voor u

Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Vacatures juridisch medewerker/advocaat-stagiair insolventierecht en ondernemingsrecht

Wij bieden 2 beginnend juristen een mooie kans. Je start als juridisch medewerker en ondersteunt de curatoren op één van onze kantoren in het arrondissement Den Haag. Daarnaast ondersteun je de advocaten bij het begeleiden en adviseren van ondernemingen op het gebied van herstructurering, financiering en zekerheden of werk je in de contractenrechtpraktijk. Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel met kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Onze ruim 50 advocaten adviseren en procederen voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

Wij bieden onder meer specialistische kennis op het gebied van insolventie-, financiering en zekerhedenrecht. Onze advocaten worden regelmatig benoemd tot bewindvoerder of curator in surseances en faillissementen. Wij hebben een rijke geschiedenis op het gebied van het afwikkelen van faillissementen en zijn met 9 benoembare curatoren de grootste insolventiespecialist van het arrondissement Den Haag.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief. Naast het werk is bij ons ook veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.

Over jou

Jij bent recent afgestudeerd en staat in de startblokken voor de volgende stap.
Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je bent een echte teamspeler, proactief, betrokken, sociaal en communicatief.

Wij bieden

 • interessante faillissementen en cliënten in een uitdagende praktijkgroep;
 • ruimte om je te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport of stedentrip en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master civiel recht met bovengemiddelde cijfers;
 • interesse in het insolventierecht, financiering en zekerheden, contractenrecht;
 • een analytisch sterk jurist die met praktische oplossingen komt en makkelijk communiceert met uiteenlopende typen gesprekspartners;
 • de ambitie om je te ontwikkelen in een veelzijdige praktijk;

Meer weten?

Kijk op www.lgga.nl of neem contact op met een van onze jonge curatoren Wouter Vlasveld of Wim van Meegdenburg om eens af te tasten of de insolventie-, financierings- en zekerhedenpraktijk iets voor je is. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitatie

Sollicitaties met motivatie, cv, ongeschoonde bachelor- en mastercijferlijsten en eventuele stageverklaringen ontvangen wij graag per e-mail: werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden vóór 30 juni 2020.