Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Evenementen

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies en webinars voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving.

Aankondigingen van deze kennissessies of webinars worden gepubliceerd op onze website en gedeeld in de nieuwsbrief. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en uitnodigingen ontvangen voor onze gratis kennissessies? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Informatieve kennissessies in 2021

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving. Wij houden deze kennissessies meestal op ons kantoor; zo kunt u meteen (nader) kennis maken met ons kantoor en onze medewerkers.

Meer over informatieve kennissessies in 2021

Arbeidsrecht webinars: Selecteren tijdens het reorganiseren

Wij organiseren in april twee webinars met tips & tricks bij reorganiseren, waarbij er in ongeveer 30 minuten, wordt ingezoomd op het afspiegelingsbeginsel en de stoelendansmethode.

Meer over arbeidsrecht webinars: selecteren tijdens het reorganiseren

Webinar Actualiteiten Bouwrecht

Op donderdag 20 mei organiseert La Gro Geelkerken advocaten een webinar Bouwrecht. Tijdens dit webinar bespreken onze gespecialiseerde advocaten de actualiteiten op het gebied van Bouwcontractenrecht. Daarnaast bespreken we de stand van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Deze wet gaat naar verwachting vanaf januari 2022 stapsgewijs in. Er is tijdens het webinar ook ruim de tijd om vragen te stellen.

Meer over webinar actualiteiten bouwrecht