Evenementen

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies en webinars voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving.

Aankondigingen van deze kennissessies of webinars worden gepubliceerd op onze website en gedeeld in de nieuwsbrief. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en uitnodigingen ontvangen voor onze gratis kennissessies? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

Meer contact

Informatieve kennissessies in 2021

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving. Wij houden deze kennissessies meestal op ons kantoor; zo kunt u meteen (nader) kennis maken met ons kantoor en onze medewerkers.

Meer over informatieve kennissessies in 2021

Kennissessies Actualiteiten Arbeidsrecht

Vier nieuwe workshops Actualiteiten Arbeidsrecht, op 11, 16, 18 en 23 november op verschillende locaties. Tijdens deze workshops bespreken we de arbeidsrechtelijke highlights van 2021. Met dit jaar onder meer vraagstukken rondom vaccineren, een veilige werkplek en QR-codes, daarnaast een overzicht van de belangrijkste rechtspraak van 2021 over o.a. het concurrentiebeding, de scholingsplicht en ontslag.

Meer over kennissessies actualiteiten arbeidsrecht

Kennissessie 'Kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie (KI) is niet te stuiten en brengt ongekende transformaties teweeg in bijna alle denkbare industrieën en sectoren. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hierop voor? Hierover én over de juridische kant van kunstmatige intelligentie, gaan we het op 30 november met u hebben.

Meer over kennissessie 'kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’