Evenementen

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies en webinars voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving.

Aankondigingen van deze kennissessies of webinars worden gepubliceerd op onze website en gedeeld in de nieuwsbrief. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gesteld van onze artikelen en uitnodigingen ontvangen voor onze gratis kennissessies? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

Meer contact

Informatieve kennissessies in 2020

Regelmatig organiseert La Gro Geelkerken Advocaten kennissessies voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving. Wij houden deze kennissessies meestal op ons kantoor; zo kunt u meteen (nader) kennis maken met ons kantoor en onze medewerkers.

Meer over informatieve kennissessies in 2020

Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht

Op donderdag 26 november en dinsdag 1 december 2020 organiseert LGGA de jaarlijkse workshop (ditmaal als webinar) Actualiteiten Arbeidsrecht. Tijdens deze webinars kijken we naar arbeidsrechtelijke ontwikkelingen (naast Corona) en belangrijkste arbeidsrecht-uitspraken uit 2020 en kunt u uw vragen stellen aan onze advocaten. In een uur bent u weer helemaal bij!

Meer over webinar actualiteiten arbeidsrecht