Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...
15 oktober 2019

Kennissessie Bouwrecht | 26 november 2019 | Den Haag

Graag nodigen wij u uit voor onze kennissessie Bouwrecht op dinsdag 26 november 2019 in het gebouw van de voormalige Amerikaanse ambassade in Den Haag (Lange Voorhout 102, Den Haag). Dit iconische gebouw van architect Marcel Breuer biedt tegenwoordig ruimte aan evenementen en daar nodigen wij u graag uit, zodat u het met eigen ogen kunt bewonderen.

(Let op: de kennissessie van 19 november is komen te vervallen.)

Tijd voor een update
Afgelopen voorjaar werd na een lang voortraject de veelbesproken Wet kwaliteitsborging voor het bouwen door de Eerste Kamer aangenomen. Tijdens de kennissessie worden de gevolgen van de invoering van deze wet besproken. Wat verandert er voor u als ondernemer? De beantwoording van die vraag zal centraal staan tijdens deze kennissessie. Ook wordt kort ingegaan op de laatste stand van zaken rond de PAS (Programma Aanpak Stikstof). Na afloop is er gelegenheid om een rondleiding te krijgen door de voormalige ambassade en is er vanzelfsprekend tijd om te netwerken tijdens de aansluitende borrel.

Programma
16:00 uur Inloop met koffie en thee
16:15 uur Welkomstwoord
16:15 uur Presentatie Wet kwaliteitsborging voor het bouwen
17:00 uur Stand van zaken PAS
17:15 uur Rondleiding voormalige ambassade
17:30 uur Netwerkborrel

Locatie
Voormalige Amerikaanse ambassade
Lange Voorhout 102, Den Haag

Parkeren is mogelijk voor de deur in de Museumkwartier parkeergarage.

Aanmelden
Blijf up-to-date in de wereld van het bouwrecht! Meld u snel aan voor de gratis kennissessie via het onderstaande formulier.

Wij hopen u op 26 november te mogen verwelkomen!

Aanmelden