Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
18 oktober 2021

Kennissessie 'Kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’

De opkomst van kunstmatige intelligentie (KI) is niet te stuiten en brengt ongekende transformaties teweeg in bijna alle denkbare industrieën en sectoren. In toenemende mate kunnen cognitieve systemen net als mensen analyseren, denken en voorspellen door opgedane ervaring. De mens zelf zal op vele vlakken worden voorbijgestreefd door snellere, slimmere en completere KI-systemen. Deze ontwikkelingen kunnen organisaties gevaren, maar absoluut ook kansen bieden.

Wat betekent dit concreet voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hierop voor?

Onzekerheden over disruptieve technologieën zorgen onder andere voor angst, variërend van robots die de wereld overnemen tot concretere vrees voor dataprivacy en steeds complexere technologie. Die angst voor het onbekende zorgt ervoor dat organisaties vaak te traag in beweging komen en niet optimaal gebruik maken van de kansen die kunstmatige intelligentie hen kan bieden. Hierover én over de juridische kant van kunstmatige intelligentie, gaan we het op 30 november met u hebben.

We nodigen u graag uit op 30 november om 16.00 uur. Het evenement zal in verband met de huidige coronabesmettingen alleen digitaal plaatsvinden.

La Gro Geelkerken Advocaten organiseert dit evenement in samenwerking met Landscape. Landscape is een voorloper op gebied van data science en KI, die organisaties helpt met op mensen gefocuste, data gedreven oplossingen. Zij zien een positieve toekomst voor KI zolang deze op een waardevolle, transparante en mensgerichte manier wordt ontwikkeld. Daarom zetten zij zich hier hard voor in, van strategie en educatie tot implementatie. De uitvoerende data scientists van Landscape weten als geen ander wat er wel en niet kan met kunstmatige intelligentie. Met hun jarenlange ervaring in verschillende sectoren zijn zij genoeg valkuilen en vooroordelen tegengekomen die aan succesvolle ontwikkeling en adoptie van KI in de weg stonden. Deze komen ze graag delen om te laten zien dat de stap naar data gedreven innovatie eigenlijk niet zo groot hoeft te zijn.

Het programma:
Benjamin Niemeijer (advocaat en specialist op het gebied van IT-recht, privacy en het intellectuele eigendomsrecht) en Erwin Haas (oprichter en CEO van Landscape) zullen tijdens de bijeenkomst hun kennis delen. Tijdens een paneldiscussie wordt een aantal overwonnen vooroordelen uit de praktijk besproken.

Gratis aanmelden