Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
14 oktober 2021

Kennissessies Actualiteiten Arbeidsrecht

Jaarlijks organiseert La Gro Geelkerken advocaten op verschillende locaties de workshop Actualiteiten Arbeidsrecht. Tijdens deze workshops bespreken onze advocaten de arbeidsrechtelijke highlights van 2021. Met dit jaar onder meer vraagstukken rondom vaccineren, een veilige werkplek en QR-codes; naast een overzicht van de belangrijkste rechtspraak van 2021 over o.a. het concurrentiebeding, de scholingsplicht en ontslag.

En we kijken vooruit: welke ontwikkelingen in het arbeidsrecht staan ons te wachten? Hoe ziet de onderneming van de toekomst eruit? De mogelijkheid tot thuiswerken zal steeds meer regel dan uitzondering worden: wij gaan in op de noodzaak en inhoud van thuiswerkovereenkomsten en de naleving van arbo-wetgeving.

Fysiek én digitaal
We zijn blij dat we de workshops weer fysiek kunnen organiseren! Tijdens de 'live' workshops is er tijdens de pauze en bij de borrel na afloop tijd elkaar te ontmoeten en vragen te stellen. Voor deze bijeenkomsten zorgen wij er uiteraard voor dat de op dat moment geldende overheidsmaatregelen worden nageleefd, zodat u zonder zorgen kunt deelnemen. Wij zullen u voorafgaand aan de bijeenkomst informeren over de precieze maatregelen die gelden. De workshops worden op twee momenten ook digitaal aangeboden.

De workshops vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • Donderdag 11 november 2021, Kasteel Woerden
  • Donderdag 18 november 2021, LGGA Alphen aan den Rijn en digitaal
  • Dinsdag 23 november 2021, LGGA Leiden en digitaal

Tijden
14.45 uur - Inloop
15.00 uur - Aanvang kennissessie
16.30 uur - Borrel, einde inhoudelijk gedeelte

Kiest u voor het digitaal bijwonen van de workshops op 18 of 23 november, dan ontvangt u een link om in te loggen en volgt u via uw eigen laptop live de fysieke bijeenkomst.

We hopen u bij een van de workshops te ontmoeten!

Gratis aanmelden