Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving

Advocaat Reisrecht

Of u nu reisagent of touroperator bent: alle reisondernemingen hebben te maken met een woud aan regels. Nederlandse én Europese, zoals de Richtlijn Pakketreizen, wet op de reisovereenkomst, DBC-Verordening, Code Reisaanbiedingen en ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden. Om deze complexe regelgeving het hoofd te bieden, werken onze advocaten Reisrecht - waar nodig - in multidisciplinaire teams samen.

La Gro Geelkerken heeft een ervaren team Reisrecht met nationale bekendheid en uitstraling. Het team treedt op voor vele partijen in de reisbranche en is niet alleen gespecialiseerd in de specifieke regelgeving in de reisbranche, maar biedt - als een van de weinige advocatenkantoren in het land - op de reisbranche gerichte (proces-)ervaring.

Daardoor kunnen wij uw organisatie optimaal ondersteunen bij conflicten. Veelal proactief op de achtergrond, waar nodig op de voorgrond. Natuurlijk kan er worden geprocedeerd, maar wij zullen niet aarzelen u een schikking te adviseren om tot het beste resultaat te komen. Samen met u bepalen wij de beste strategie.

 

Neem contact op met

mr. P.J.B. (Pieter) van Deurzen

Sectiehoofd team Reisrecht

070-7900 131 / 06-28625347

Actueel

1 juli 2021 | Actueel

Vacature junior marketingmedewerker

La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een startende marketingmedewerker.Wij zoeken een creatieve enthousiasteling die met gemak werkt met verschillende tools of dit snel onder de knie krijgt. Iemand die proactief, nauwkeurig en communicatief is en goed kan schakelen tussen directe collega’s, externe partijen en de advocaten. Heb jij de drive en ambitie om je geleerde kennis om te zetten in ervaring door deze uitdagende baan bij ons advocatenkantoor? Dan is deze veelzijdige functie dé volgende stap in je carrière.

Lees meer
30 november 2021 | Workshop

Kennissessie 'Kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie (KI) is niet te stuiten en brengt ongekende transformaties teweeg in bijna alle denkbare industrieën en sectoren. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hierop voor? Hierover én over de juridische kant van kunstmatige intelligentie, gaan we het op 30 november met u hebben.

Lees meer

“Wij zitten dicht bij het vuur en volgen de ontwikkelingen in de reisbranche op de voet. Een must omdat we vanuit La Gro Geelkerken ook nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van de nieuwe wet- en regelgeving in de branche. ”

Pieter van Deurzen, Sectiehoofd team Reisrecht
Onze advocaten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

1
Veranderende regelgeving
- Wat betekent de nieuwe Richtlijn Pakketreizen voor mijn bedrijf?
- Moet ik aanvullende reisvoorwaarden opstellen?
- Ben ik reisagent en word ik in 2018 touroperator of handelaar in reisarrangementen?
2
Klachten over uitgevoerde reizen
- Hoe voorkom ik een langdurige en kostbare procedure?
- Hoe houd ik de schade voor mijn bedrijf zo beperkt mogelijk?
3
Procederen
- Welke kans van slagen heeft deze claim?
- Hoe moet ik omgaan met kritiek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op mijn prijsaanduidingen?