Top 3 gezochte pagina's

Contact

 • Bel 0172 503 250
 • Routebeschrijving

Vacature advocaat-stagiair Europees recht

De sectie Europees recht van La Gro Geelkerken Advocaten zoekt een beginnend jurist met interesse in aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteunrecht. Je start als juridisch medewerker en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt.

Over ons

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn zijn ruim 50 advocaten actief voor ondernemingen en overheden uit het hele land. En met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

De sectie Europees recht adviseert en procedeert voor zowel overheden als ondernemingen in aanbestedingsrechtelijke, mededingingsrechtelijke en staatssteunrechtelijke zaken. Is steunverlening voor zelftests geoorloofd en onder welke voorwaarden? Moet een dergelijke opdracht worden aanbesteed of zijn er dringende redenen die een uitzondering rechtvaardigen? Heeft de overheid de aanbestedingsregels juist toegepast? Is het toegestaan als concurrenten samenwerken en hun aanbod op de markt coördineren voor een efficiëntere verdeling? Zomaar een greep uit vragen waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteit en hechten waarde aan het tonen van eigen initiatief om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige advocaat.
Je gaat deel uitmaken van een bevlogen team van specialisten en werkt aan interessante zaken. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Alvast sfeer proeven? Kijk op onze instagram en onze website.

Over jou

Jij bent recent afgestudeerd en staat in de startblokken voor de volgende stap. Het Europees recht heeft je specifieke interesse. Met een gezonde ambitie én oog voor een goede balans werk-privé wil je enthousiast aan de slag bij een advocatenkantoor met dezelfde waarden. Je bent een echte teamspeler, doortastend, proactief, betrokken en communicatief.

Wij bieden

 • interessante cliënten en uitdagende praktijkgroepen;
 • ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren tot een veelzijdig en
  zelfstandig advocaat;
 • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemersgeest
  gewaardeerd worden;
 • een enthousiast team met passie voor het vakgebied;
 • leuke collega’s die je ook naast het werk spreekt op kantoorborrels, zomerbarbecue
  en andere sociale en sportieve activiteiten;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • een recent afgeronde Master civiel recht of een Europese/Internationale afstudeerrichting met bovengemiddelde cijfers;
 • bijzondere interesse in het aanbestedings-, mededingings- en staatssteunrecht;
 • een creatief denker die analytisch sterk en ambitieus is;
 • een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten?

Kijk op www.lagrogeelkerken.nl of neem contact op met Pieter van den Oord (06-23418447) om eens af te tasten of de sectie Europees recht iets voor je is.

Solliciteren?

Mail vóór 31 oktober 2021 je motivatie, cv, ongeschoonde (bachelor- en master) cijferlijsten en andere relevante stukken naar Brigitta van der Heijden (HRM) via werkenbij@lgga.nl


@werkenbijlagrogeelkerken


www.lagrogeelkerken.nl