Vacature recruiter

Weet jij hoe je talent kunt aantrekken en binden?

Als recruiter ben je bezig met het hele recruitmentproces. Van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, campus recruitment en het werven van meer ervaren professionals, het maken van social media content en vacatureteksten, begeleiden en voeren van selectiegesprekken tot en met een succesvolle onboarding.

Je ontwikkelt en coördineert zelfstandig de recruitmentstrategie en voert deze uit. Je zoekt hierbij samenwerking met onze eigen advocaat-stagiaires, vacaturehouders, universiteiten, studieverenigingen en bijvoorbeeld wervingsbureaus. Je netwerkt en werft actief via online media, banenmarkten en andere recruitment evenementen. Daarnaast kun je HRM ondersteunen met de afhandeling van arbeidsovereenkomsten en de personeelsadministratie.

Heb jij interesse in mensen en wil je hen verbinden met ons kantoor? Dan is deze veelzijdige functie als recruiter dé volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken een pragmatische aanpakker met goede communicatieve vaardigheden.

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde HBO of Master opleiding op het gebied van HRM of rechten;
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld als campus of corporate recruiter of bij een wervingsbureau;
  • affiniteit met de advocatuur en bekendheid met academische rechtenstudies;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt gestructureerd, kan snel schakelen en bent een plezierige collega.

• Een fulltime of parttime contract (24-40 uur) dat aansluit bij jouw privésituatie en beschikbaarheid;
  • Een uitdagende functie in een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • de mogelijkheid om jezelf en het recruitmentproces verder te ontwikkelen in een werkomgeving waar eigen initiatief en ondernemingsgeest gewaardeerd worden;
  • Leuke collega’s die je ook buiten het werk spreekt op kantoorborrels; zomerbarbecues, wintersport en andere sociale of sportieve activiteiten;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over La Gro Geelkerken Advocaten

Als Top 30 advocatenkantoor zijn wij groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijkertijd persoonlijk en informeel. LGGA heeft vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Vanuit hier adviseren en procederen onze 60 advocaten en juristen voor ondernemingen en overheden uit het hele land. Met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus.

Wij hebben de ambitie om te groeien en onze positie als advocatenkantoor verder te versterken. In jouw rol als recruiter lever je een belangrijke bijdrage aan deze groei.

Ter ondersteuning van de advocaten en de kantoororganisatie zijn er 35 niet-juridische medewerkers. Als recruiter maak je deel uit van HRM, een van de stafafdelingen naast Marketing, Business Development, Officemanagement, ICT en Finance.
Je werkt voor alle vestigingen van LGGA en kiest in overleg een thuisbasis voor jouw recruitment werkzaamheden. Ook post-Corona is het hybride (gedeeltelijk thuis) werken mogelijk.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over ons kantoor? Op onze website en socials krijg je alvast een beeld van het werken bij LGGA. Of neem direct contact op met
Caroline de Weerdt (06-46238246) of Pieter van den Oord (06-23418447) om eens te bespreken of deze functie iets voor jou is.

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatie met je motivatie, cv en andere relevante stukken vóór 31 oktober 2021 naar werkenbij@lgga.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.

@werkenbijlagrogeelkerken

www.lagrogeelkerken.nl