Interessant voor u

Top 3 gezochte pagina's

Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
Bezig met zoeken...

Feestelijke lancering La Gro Geelkerken

Denk Vooruit

Een geslaagde lancering van La Gro Geelkerken Advocaten: druk bezochte workshops, een wervelende show door Victor Mids en een goed verzorgde middag in het Louwman Museum. Wij danken iedereen hartelijk voor hun bijdrage aan deze succesvolle dag! Denk vooruit. La Gro Geelkerken.

Wilt u de presentaties van de workshops teruglezen? Een handout van de workshops Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht (Fusie & bedrijfsovername), Vastgoed (Omgevingswet) en IE/ICT (Blockchain) vindt u onder het filmpje.

Bel of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Arbeidsrecht

De Tweede Kamer heeft in februari 2019 de Wet Arbeidsmarkt in Balans aangenomen. Daarmee wordt de huidige WWZ op voor werkgevers belangrijke punten (w.o. ketenregeling, flexibilisering en ontslagrecht) aangepast. De wet wordt – als de Eerste Kamer instemt – al per 1 januari 2020 ingevoerd. We praten u helemaal bij en laten zien hoe u de nieuwe wet voor u kunt laten werken.
Verder wordt gekeken naar de ontwikkelingen op het gebied van de platformeconomie, aan de hand van de meest recente rechtspraak (waaronder Deliveroo). Moet u mee in die ontwikkeling omdat u anders wordt ingehaald of juist niet?

Download handout

Vastgoed

De nieuwe Omgevingswet, wat betekent dat voor u?
Zoals het er nu naar uitziet treedt in 2021 de nieuwe Omgevingswet in werking. Dat heeft grote gevolgen voor de projectontwikkeling, het grondbeleid en ruimtelijke ordening in Nederland.
Wij denken vooruit in het nieuwe systeem en maken aan de hand van een concrete casus samen met u de vertaalslag van de theorie naar de toekomstige praktijk.

Download handout

Ondernemingsrecht

Of u nu een onderneming wenst over te nemen in het kader van de groei of uit stragische oogpunt, uw onderneming wenst te verkopen of opvolging zoekt voor uw (familie)bedrijf, vaak komen dezelfde vragen voorbij. Welke kansen, maar vooral: welke valkuilen liggen daarbij op de loer? Hoe zorgt u voor een succesvolle overname of verkoop van uw onderneming? en bij welke onderwerpen moet u uitvoerig stilstaan?
In deze workshop geven onze specialisten tips & tricks uit de overnamepraktijk.

Download handout

IE/ICT

Gaat blockchaintechnologie onze toekomst veranderen en waarom? Wat is nu blockchain? Hoe werkt het? Dit zijn allemaal vragen die mensen ook hadden in 1994 toen we het hadden over internet. Wij nemen jullie graag mee in de wereld van blockchain en de juridische uitdagingen en oplossingen die het bedrijven nu al kan bieden.

Download handout