Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
23 maart 2021

Vertrek Arjan van Delden bij LGGA

Na ruim twintig jaar bij LGGA en voorloper Geelkerken Linskens heeft Arjan van Delden besloten zijn loopbaan buiten de advocatuur voort te zetten. Arjan gaat aan de slag als Grondzakenjurist bij het gespecialiseerde ‘Overwater Grondbeleid Adviesbureau’ in Strijen.

In de tijd dat Arjan de eerste stappen op kantoor zette, was het toenmalige Geelkerken Linskens nog gevestigd aan het Rapenburg te Leiden. Arjan verhuisde mee naar het pand Zeevaartschool, was actief binnen de net opgerichte Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (JOJ) en ontwikkelde zich tot een breed georiënteerde vastgoed- en omgevingsadvocaat op het snijvlak van het bestuursrecht en het civiele recht. Hij heeft in de loop der jaren vele grondeigenaars, ondernemers en overheden bijgestaan, in de regio en daarbuiten van Zuid-Limburg tot de kop van Noord-Holland. Niet alleen in civiele en in bestuursrechtelijke procedures bij de diverse rechtbanken, gerechtshoven en de Afdeling bestuursrechtspraak, maar vooral ook door middel van het geven van adviezen op papier en ‘aan de keukentafel’. Arjan ontwikkelde een gespecialiseerde praktijk op het terrein van onteigening, gedoogplichten en publiek-private overeenkomsten.

Vanaf 2010 ging Arjan kantoor houden in Den Haag waar hij nauw betrokken was bij de ontwikkeling van een nieuwe vestiging. Hij bouwde zijn ondernemende vastgoedpraktijk steeds meer (boven)regionaal uit, mede dankzij zijn actieve rol binnen het MKB Leidschendam-Voorburg, de Vereniging van Onteigeningsadvocaten (VOA) en de Federatie Particulier Grondbezit (FPG). Eenmaal terug op het kantoor in Leiden hielp hij mee met de verdere ontwikkeling van de overheidspraktijk. En binnen het nieuwe La Gro Geelkerken heeft Arjan vanuit het Alphense kantoor bijgedragen aan een nog verdergaande specialisatieontwikkeling binnen de vastgoed- en overheidspraktijk.

Nu, anno 2021, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging gaat Arjan aan in de advieswereld bij Overwater Grondbeleid Adviesbureau.

We nemen afscheid van een collegiale en doeltreffende advocaat en vennoot en wensen hem veel succes in de toekomst!

Contact

Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsbericht vragen? Neem dan contact op met Coline Norde, Coen Verhaegh of Guy Seelen.