Contact

  • Bel 0172 503 250
  • Routebeschrijving
14 januari 2021

Anke van de Laar nieuwe partner La Gro Geelkerken

Per 1 januari 2021 benoemt advocatenkantoor La Gro Geelkerken mr. Anke van de Laar als partner binnen de sectie Overheid. Van de Laar is advocaat sinds 1998. Ze is in het bijzonder gespecialiseerd in overheidsrecht en privacyrecht.

Buiten de advocatuur werkte Anke van de Laar ook vijf jaar als juridisch adviseur bij de Gemeente Leiden. Sinds januari 2019 is zij werkzaam bij La Gro Geelkerken Advocaten. Bij de sectie Overheid doet Van de Laar naast ruimtelijke ordening zaken op het gebied van privacy, handhaving en ondermijning.

Van de Laar:Werken voor en met gemeenten is de rode draad in mijn loopbaan. Er wordt zeker de laatste jaren veel van gemeenten gevraagd, denk aan het van kracht worden van Algemene Verordening Gegevensbescherming of aan de komst van de Omgevingswet. La Gro Geelkerken heeft veel overheden als klant zodat ik mij hier als een vis in het water voel. Ik heb er dan ook veel zin in om samen met de sectie te werken aan het verstevigen van onze overheidspraktijk.

Bestuursvoorzitter Caroline de Weerdt is verheugd met het toetreden van Anke van de Laar: “Anke is een echte teamspeler. Ze is ontzettend actief in het opleiden van collega’s maar is ook een van de drijvende krachten achter de ‘LGGA Academy’, ons programma waarin we de overheden die klant bij ons zijn voorzien van de meest actuele kennis op juridisch gebied. Het toetreden van Anke tot de vennootschap draagt bij aan de uitbouw en bestendiging van de overheidspraktijk.”