09-10-2023

Webinar Didam-arrest VIII: eindelijk duidelijkheid?

Locatie: Digitaal

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons achtste webinar over het spraakmakende Didam-arrest. Dit webinar vindt plaats op maandag 9 oktober 2023 van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Het Didam-arrest is inmiddels bijna twee jaar oud, maar duidelijkheid omtrent de exacte gevolgen van dit arrest ontbreekt nog steeds. Dit geldt met name voor overeenkomsten die zijn gesloten voordat het Didam-arrest is gewezen, en dus niet conform de maatstaf uit dit arrest tot stand zijn gekomen. Duidelijkheid hieromtrent is echter in zicht, aangezien de Rechtbank Midden-Nederland over deze gevolgen prejudiciële vragen heeft gesteld aan de Hoge Raad.

In ons webinar focussen wij op deze, en andere, recente ontwikkelingen omtrent het Didam-arrest. We praten u bij over, onder meer, de gevolgen van het Didam-arrest voor bestaande overeenkomsten, de relatie met het staatssteunrecht en parallellen met het aanbestedingsrecht. Ook is er voldoende ruimte voor vragen die u heeft over het Didam-arrest; u kunt deze vooraf insturen of stellen tijdens het webinar!

Datum: maandag 9 oktober 2023

Tijd: 14.00 – 15.00 uur

Plaats: Digitaal

Aanmelden is gratis en kan via het onderstaande formulier.

Heeft u de eerdere webinars gemist, klik dan hier om de webinars op onze ‘Didam overzichtspagina’ terug te kijken. Op deze pagina vindt u tevens een Q&A naar aanleiding van vragen gesteld in ons eerste webinar, de presentatiesheets, artikelen over recente rechtspraak en relevante overheidspublicaties.

Evenement informatie
Webinar Didam-arrest VIII: eindelijk duidelijkheid?

Digitaal

  • Datum: 09-10-2023

Bel: 0172-503 250

Aanmelden Didam-webinar

9 oktober

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Bel: 0172-503 250

Artikelen